Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است. برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است. نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی [TABLE=class: cms_table_MsoNormalTable] [TR] [TD=bgcolor: transparent] نام فرآورده و شكل عرضه[/TD] [TD=bgcolor: transparent] شرایط نگهداری[/TD] [TD=bgcolor: transparent] عمر ماندگاری[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی[/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 5 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 7 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 9 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 2 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 5 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 7 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 12ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 6 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] میگو تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] میگو منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 12ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 2 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 4 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 2 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 1 ماه[/TD] [/TR] [/TABLE] بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است. برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است. برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است. دكتر داود اماناللهی-رئیس اداره آموزش دامپزشكی استان تهران
ارسال های توصیه شده