Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 مدت ماندگاری سری از غذاها. تـاریـخ مـصرف مواد غذایی، راهنمایی برای مصرف کننده می باشد تا مدت زمان نگهداری ماده ی غذایی را قبل از فاسد شدن آن بداند، مشــروط بـر ایـنـکه شرایـط نگهداری ماده غذایی کاملا رعایت گردد. ایـن مـدت بـه عــوامــلـی همچون ترکیبات مواد غذایی، نوع بسته بندی و چگونگی نگهداری آنهـابستگی دارد. حال مدت زمان و شرایط نگهداری تعدادی از مواد غذایی را برایتان بیان می کنیم. ۱- سس کچاپ و خردل: ۴ تا ۶ ماه داخل یخچال ۲- ترشی : ۱ سال ۳- نان : ۳تا ۵ روز بیرون یخچال، ۱هفته داخل یخچال، ۳ماه داخل فریزر ۴- آجیل : 8 ماه ۵- ماکارونی : ۲ سال (در بسته بندی) ۶- آب میوه(در قوطی) : ۶ ماه ۷- سرکه : نامحدود (تنها در ظروف شیشه ای نگهداری شود) ۸- ادویه جات : 24 ماه (در جای خشک و دربسته) ۹- چای : 18 ماه (در بسته) ۱۰- شکر : 24 ماه (در جای خشک و در بسته) ۱۱- برنج: ۲۴ ماه (در مکان خشک و دربسته) ۱۲- روغن زیتون: ۲۴ ماه ۱۳- بیکینگ پودر: ۱۸ ماه (مکان خشک و در بسته) ۱۴- جوش شیرین: ۲۴ ماه (مکان خشک و در بسته) ۱۵- غلات: ۶ تا ۱۲ ماه (در بسته بندی)، ۲ تا ۳ ماه ۱۶- شکلات: ۱۲ ماه (در جای خنک) ۱۷- آرد: ۶ تا ۸ ماه (ظرف در بسته) ۱۸- ژله : ۷ ماه ۱۹- عسل : 12 ماه ۲۰- سس مایونز: ۲ تا ۳ ماه (در فریز نگهداری نگردد) ۲۱- نمک : نامحدود
ارسال های توصیه شده