رفتن به مطلب

تولید شیره خرما


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

1-دستگاه شستشو : قبل از هر كاري ميبايست خرما شسته و آماده شيره گيري شود بدين لحاظ از دستگاه شستشو استفاده ميگردد. سيستم شستشو خرما ميبايست خيلي سريع انجام پذيرد تا شيره در آب حل نگردد.

 

2.دستگاه پري هيتر : قبل از هر كاري ميبايست خرما پري هيت شده و آماده صاف شدن گردد، در اين مرحله ميبايست غلظت خمير خرما را كمي تغيير دهيم .

 

3-هسته گیری:بعد از تهيه خمير خرما ميبايست هسته آن جدا شود براي جداسازي هسته از دستگاه هسته گير(پالپر) استفاده ميكنيم.

 

4-سانتریفوژ کردن: پس از هسته گيري خمير خرما توسط دستگاه صافي سانترفيوژ صاف و گوشت هاي اضافه و پوست آن جدا شده و به مرحله بعدي ميرود.

 

5-پس از صاف شدن توسط سانترفيوژ مي توان شيره بدست آمده را تغليظ كرد و چنانچه بخواهيم شيره كاملاً شفاف باشد(شيره عسلي) ميبايست از دستگاه ***** پرس نيز عبور دهيد وسپس رنگ بري نمود.

 

6- پس از آن شيره بدست آمده را داخل تغليظ كننده قرار داده و غلظت آن را افزايش ميدهيم كه اغلب تغليظ كننده در اين فرآوري سيستم تغليظ بصورت بچينگ انجام مي پذيرد ضمناً جهت نگهداري رنگ شيره ميبايست عمليات تغليظ تحت خلاء انجام شود.

 

7-بعد از تغليظ مرحله بسته بندي است كه بسته به بسته بندي متفاوت ميباشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...