Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ 1-دستگاه شستشو : قبل از هر كاري ميبايست خرما شسته و آماده شيره گيري شود بدين لحاظ از دستگاه شستشو استفاده ميگردد. سيستم شستشو خرما ميبايست خيلي سريع انجام پذيرد تا شيره در آب حل نگردد. 2.دستگاه پري هيتر : قبل از هر كاري ميبايست خرما پري هيت شده و آماده صاف شدن گردد، در اين مرحله ميبايست غلظت خمير خرما را كمي تغيير دهيم . 3-هسته گیری:بعد از تهيه خمير خرما ميبايست هسته آن جدا شود براي جداسازي هسته از دستگاه هسته گير(پالپر) استفاده ميكنيم. 4-سانتریفوژ کردن: پس از هسته گيري خمير خرما توسط دستگاه صافي سانترفيوژ صاف و گوشت هاي اضافه و پوست آن جدا شده و به مرحله بعدي ميرود. 5-پس از صاف شدن توسط سانترفيوژ مي توان شيره بدست آمده را تغليظ كرد و چنانچه بخواهيم شيره كاملاً شفاف باشد(شيره عسلي) ميبايست از دستگاه ***** پرس نيز عبور دهيد وسپس رنگ بري نمود. 6- پس از آن شيره بدست آمده را داخل تغليظ كننده قرار داده و غلظت آن را افزايش ميدهيم كه اغلب تغليظ كننده در اين فرآوري سيستم تغليظ بصورت بچينگ انجام مي پذيرد ضمناً جهت نگهداري رنگ شيره ميبايست عمليات تغليظ تحت خلاء انجام شود. 7-بعد از تغليظ مرحله بسته بندي است كه بسته به بسته بندي متفاوت ميباشد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده