Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ نان های بدون سبوس از جمله نان های فانتزی به علت داشتن بی کربنات جذب مواد غذایی را مختل و جذب پروتئین ها را کاهش می دهد. دکتر ایرج خسرونیا متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نان های بدون سبوس به علت داشتن بی کربنات و جوش شیرین خاصیت اسیدی معده را از بین می برند و محیط معده را قلیایی میکنند. خسرونیا اظهار داشت: محیط معده در حالت طبیعی اسیدی است و جذب مواد در محیط اسیدی صورت میگیرد اما نان های فانتزی و بدون سبوس با قلیایی کردن معده جذب مواد غذایی از جمله پروتئین ها را با اختلال روبرو میکنند. وی با بیان اینکه در محیط اسیدی وجود آنزیم های گاسترین و پپتن وجود دارند خاطرنشان کرد: نان های بدون سبوس با قلیایی کردن معده جذب مواد غذایی از جمله پروتئین ها را با اختلال روبرو میکنند. خسرونیا افزود: نان های بدون سبوس گاسترین و پپتن معده را از بین میبرند و علاوه بر بروز رفلاکس های معده در جذب پروتئین ها، ویتامین ها و سایر مواد غذایی اختلال ایجاد میکند. وی افزود: این نان ها همچنین باعث افزایش وزن نیز میشوند که این افزایش وزن و چربی نیز روند طبیعی جذب مواد غذایی را کاهش می دهد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده