royan aria 2423 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 به نظر تو میشه یه معمار بیکار باشه نه مسلمه معماری جزو رشته هاییه که اگه مخت درست کار کنه ظرف ده سال میلیونر میشی جدی میگم 9
salvador 1932 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 نه مسلمهمعماری جزو رشته هاییه که اگه مخت درست کار کنه ظرف ده سال میلیونر میشی جدی میگم خودمونيم مخ تو هم خوب كار ميكنه كه اين حرف ميزني. نكنه خودت اينكاره اي 5
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 11 مرداد، 2010 به نظر تو میشه یه معمار بیکار باشه یعنی واقعا میشه؟؟؟ 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 11 مرداد، 2010 نه مسلمهمعماری جزو رشته هاییه که اگه مخت درست کار کنه ظرف ده سال میلیونر میشی جدی میگم عزیز تو که میلیونر هستی یه وام درست درمون به من می دی شدیدا احتیاج دارم خواهش می کنم وام ازدباج هم شد قبوله 4
mahdi No1 604 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2010 عزیز تو که میلیونر هستی یه وام درست درمون به من می دی شدیدا احتیاج دارم خواهش می کنم وام ازدباج هم شد قبوله چیه میخوای با وام ازدباج معماری بخونی بشی میلیونر؟؟؟ بعد بری زن بگیری 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 به نظر تو میشه یه معمار بیکار باشه آره معماری که کارشو بلد نباشه و بهش علاقه نداشته باشه 4
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2010 آره معماری که کارشو بلد نباشه و بهش علاقه نداشته باشه کاملا موافقم ... ولی یک سوال چرا حالا بیکار
niaz 9807 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 :banel_smiley_4: بيكاري؟ محالــــــــــــــه ما بسيار پر كاريم:w00::w00:
Place.Maker 4554 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 معمار هیچ وقت بیکار نیست چون معمار روح زمان است اینجام این جمله هس :jawdrop::jawdrop::jawdrop: بیخیال بابا ....:w00::w00::w00: من امروز هر جا تو فروم می رم این جمله رو می بینم . . . حالا این معمار روح زمان است یهنی چی ؟؟؟ 1
afshin18 11175 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 آره الان کسی که کاری گیرش نمیاد البته معماری باید حداقل ارشدو بگیری تا کار خوبی گیرت بیاد باید نقاشیت هم خوب باشه 3
Niyayesh 21 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 اینجا که همه بیکارن اوناییم که کار دارن اکثرا سر کار خودشون نیستن !!:icon_pf (34): 2
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 اینجا که همه بیکارن اوناییم که کار دارن اکثرا سر کار خودشون نیستن !!:icon_pf (34): تا حدودی همین طوره متاسفانه ! فارغ التحصیل رشته معماری خیلی زیاده و هر سال هم بیشتر میشه (دانشگاه آزاد که تو هر شهر و روستای پشت کوه هم یه شعبه میزنه معماری هم میاره!) در صورتی که به اون میزان براشون کار نیست ! یکی از دوستانم میگفت : یه عده میرن ارشد میگیرن که به دانشجوها درس بدن یه عده هم بعد از اینکه کاردانی یا کارشناسیشونو گرفتن یه پلاتی باز میکنن و انواع پروژه های دانشجویی معماری رو انجام میدن ! پس این دانشجو هست که باعث کسب درآمد برا هر دو گروه میشه ! پس تعداد دانشجو های بیشتر = کار بیشتر !!!! 5
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 معمار هیچ وقت بیکار نیست چون معمار روح زمان است اینم از اون حرفهاستا !!!!!!!!!!!!! :w00::w00: 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 تا حدودی همین طوره متاسفانه ! فارغ التحصیل رشته معماری خیلی زیاده و هر سال هم بیشتر میشه (دانشگاه آزاد که تو هر شهر و روستای پشت کوه هم یه شعبه میزنه معماری هم میاره!) در صورتی که به اون میزان براشون کار نیست ! یکی از دوستانم میگفت : یه عده میرن ارشد میگیرن که به دانشجوها درس بدن یه عده هم بعد از اینکه کاردانی یا کارشناسیشونو گرفتن یه پلاتی باز میکنن و انواع پروژه های دانشجویی معماری رو انجام میدن ! پس این دانشجو هست که باعث کسب درآمد برا هر دو گروه میشه ! پس تعداد دانشجو های بیشتر = کار بیشتر !!!! از بحث بند پ که بگذریم من معتقدم برای آدم کار بلد همیشه کار هست . 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 به نظر تو میشه یه معمار بیکار باشه منم نظرم اینه که اگه ایده ی جدید داشته باشه مولتی میلیونر می شی! 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 16 بهمن، 2010 معمولا معماران بزرگ دنبال پول نبودند ... به خصوص در کشور ما برای معمار شدن ( منظورم معمار واقعیه) باد خیلی سختی بکشید باید خیلی بی پولی بکشید ... مثال واضح آن استاد شیردل استاد موسوی هست ...
vorojak_error 478 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 فرق نداره معماری باشه یا هر چیزه دیگه اگه با عشق کار کنی به همه چیز میرسی اگه برا پول کار کنی...................... همون بهتر که هیچی نشی! 1
ارسال های توصیه شده