رفتن به مطلب

منصوريان مربي تيم ملي فوتبال ايران شد

YAGHOT SEFID

ارسال های توصیه شده

منصوريان مربي تيم ملي فوتبال ايران شد ... :icon_gol::icon_gol:

خبرگزاري فارس: سرپرست كميته تيم‌هاي ملي از حضور عليرضا منصوريان در كادرفني تيم ملي فوتبال خبر داد.

A0728427.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس جلسه فني كميته تيم‌هاي ملي امروز برگزار شد و در پايان جلسه فريدون معيني اعلام كرد عليرضا منصوريان با قراردادي يك ساله به عنوان دستيار قطبي انتخاب شد و اين موضوع با تاييد همه اعضاي كميته تيم‌هاي ملي به تصويب رسيد.

منصور رشيدي كه قبلا به عنوان مربي دروازه‌بان تيم ملي انتخاب شده بود امروز به تصويب نهايي اعضاي كميته رسيد تا در كنار منصوريان افشين قطبي را همراهي كند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

منصوريان: با 20 سال سابقه فوتبالي در تيم ملي موثر خواهم بود

خبرگزاري فارس: مربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت: با 20 سال بازي و يك دوره مربيگري در پاس و حضور در كلاس هاي بين‌المللي مي‌توانم در تيم ملي موثر باشم.

A0261182.jpg

عليرضا منصوريان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد انتخابش به عنوان مربي تيم ملي فوتبال صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

فارس: چطور شد به عنوان تيم ملي فوتبال انتخاب شديد؟

در چند هفته‌ گذشته مي‌دانستم كه از سوي سرمربي تيم ملي يكي از گزينه‌هاي مربيگري معرفي شده‌ام، اما همانند ساير كارهايم دوست نداشتم اين موضوع پر سر و صدا باشد. مي‌خواستم اين كار روال عادي خود را طي كند و تا آنجا كه بحث حضور من در كميته فني تيم ملي مطرح و امروز قطعي شد.

حدس من اين بود كه افشين قطبي به دنبال يك مربي ايراني است كه هم بتواند به او اعتماد كند و هم شرايط سني‌اش با بازيكنان اختلاف زيادي نداشته باشد كه سرانجام من انتخاب شدم.

فارس: قرارداد شما با تيم ملي به چه صورت خواهد بود؟

قرارداد من يك ساله است.

فارس: برخي معتقدند با توجه به شرايط سني شما، بتوانيد ارتباط خوبي با ملي‌پوشان داشته باشيد؟

بله، خوشبختانه از نسل سابقي كه در گذشته در تيم ملي بازي مي‌كردند علي كريمي و نكونام باقي مانده‌اند و ساير بازيكنان نيز يا به عنوان رقيب يا همبازي در تيم استقلال در كنارم حضور داشته‌اند و ارتباط بسيار خوبي نيز با آنها دارم.

فارس: حضور در تيم ملي تا چه اندازه به آينده مربيگري شما كمك خواهد كرد؟

اميدوارم اين حضور بتواند شرايط خوبي را در آينده مربيگري براي من داشته باشد و بتوانم به عنوان يك سرباز در خدمت تيم ملي باشم و تفاوتي ندارد در چه شرايطي باشد.

پس از بركناري از پاس همدان هميشه دوست داشتم در كنار چند سرمربي كه يكي از آنان افشين قطبي بود كار كرده و به تجربياتم و دانش مربيگري‌ام اضافه كنم.

فارس: حضور در كادر فني پاس همدان چه اندازه به شما در تيم ملي كمك مي‌كند؟

در تيم پاس بيشترين تجربه‌اي كه افزودم متاسفانه منفي بود و از اين تيم تجربياتي دارم كه شايد اگر در تيم ديگري بودم نمي‌توانستم آنها را در 5 سال كسب كنم. به نظرم با 20 سال بازي فوتبال و يك دوره مربيگري در تيم پاس و حضور در كلاس هاي بين‌المللي مي‌توانم در تيم ملي موثر باشم و اميدوارم با حضورم فضاي بين سرمربي بازيكن را كاهش دهم و ارتباط 2 طرفه را تقويت كنم.

فارس: در مورد انتقادهايي كه به شما مي‌شود چه صحبتي داريد؟

به اين موضوع اعتقاد دارم كه اگر در كاري صد در صد با شما موافق بودند و تشويقت كردند، بايد بيشتر مراقب كار خود باشيد. من مربي‌اي هستم كه كاملاً انتقاد پذيرم و اگر اين موضوع فني باشد با كمال ميل آن را مي‌پذيرم، اما اگر شخصي باشد با آن برخورد خواهم كرد و در تيم پاس هم اين موضوع را شاهد بوديد. بهترين پاسخ براي انتقاد گذشت زمان است.

فارس: در كلاس‌هاي بين‌المللي تا چه سطحي پيش رفته‌ايد؟

هفته گذشته رفتن به آلمان و حضور در كلاس‌هاي بين‌المللي را به دليل اينكه يكي از گزينه‌هاي مربيگري تيم ملي بودم را لغو كردم. كلاس‌هاي مربيگري C ، B، A را در ايران گذرانده‌ام و در اولين فرصتي كه در تيم ملي به وجود بيايد به يكي از تيم‌هاي هلندي مي‌روم و از نزديك تمرينات اين تيم كه به شخصه دوست دارم آژاكس باشد را از نزديك دنبال و شايد 2 هفته كاملاً با آنها زندگي كنم.

فارس: وضعيت تيم ملي را براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

اساسي ترين موضوعي كه پيش از جام ملت‌هاي آسيا اتفاق بيفتد اين است كه تيم ملي در مسير موفقيت قرار بگيرد و اين كار تنها در گرو همكاري همه از جمله اهالي رسانه است كه به عنوان يار دوازدهم در كنار تيم ملي باشند و همانند بازي با بحرين كه به صعود ايران به جام جهاني 2006 منجر شد اكنون نيز تيم ملي را همراهي كنند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...