رفتن به مطلب

وقتی سگ نیز مدرک دانشگاهی میگیرد

M!Zare

ارسال های توصیه شده

در مرور

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، مطلبی را دیدم و پس از تحلیل کاملتر آن توسط
، گفتم برای شما هم تعریف کنم.

d1lgqlcrph1zcwbivnpx.jpg

خبر چندان پیچیده نیست. دانشگاه آمریکایی لندن، یک دانشگاه مجازی است. فردی سگش را در این دانشگاه نام نویسی میکند. رزومه می فرستد و از فعالیتهای سگش میگوید. مینویسد که سگ من مشاور مدیریت است و ۳۶ سال سن دارد که ۱۵ سال آن را صرف ارائه مشاوره کرده است!

فرم درخواست پر میکند و ۷۲۷۸ پوند شهریه پرداخت میکند و ظرف ۴ روز، مدرک MBA برای این سگ فرستاده میشود.دانشگاه آمریکایی لندن ۱۱۰ هزار فارغ التحصیل دارد که برخی از آنها مانند این سگ در لندن زندگی میکنند و برخی دیگر در ایران و خاورمیانه به فعالیت های مدیریتی مشغولند (تا لیست

را از روی سایت برنداشته اند بروید و سری بزنید!).

البته لازم به توضیح است که اکنون معلوم شده این دانشگاه آمریکایی نیست و در سنت کیس (همان کشور رویایی که ما ایرانی ها دوست داریم با پاسپورتش مقیم دنیای مدرن شویم!) ثبت شده و مشابه این مرکز ۳۵۰ مرکز دیگر در انگلیس فعالیت میکنند.

اما سه نکته که برای من مهم است:

۱) تصویر زیر نحوه توزیع فارغ التحصیلان را نشان میدهد. بیشترین آمار مربوط به خاور میانه است.

d4l59us3eo4p9tpyxqnu.jpg

2) جز اشاره ای مبهم در روزنامه همشهری بدون هرگونه ذکر نام و مرجع، این خبر در ایران بسیار کم منتشر شده و رسانه ها بسیار مبهم مطرح کرده اند که البته دلیلش را میتوان حدس زد.

۳) اینکه آیا دانشگاه آمریکایی لندن مقصر است یا آن سگ یا سازمانهایی که نه به انسانها و مهارتهای آنها، بلکه به اوراق بهادار(!) حقوق می دهند…

برگرفته از سایت محمدرضا شعبانعلی

• Like 7
لینک به دیدگاه
پس واقعا متاسفم برای خودم ومردم ایران:sigh:

تصویر دوم وحشتناک هست، بیشترین آمار نزدیک 31 درصد متعلق به خاورمیانه هست...این موضوع جای تفکر داره..

• Like 3
لینک به دیدگاه
تصویر دوم وحشتناک هست، بیشترین آمار نزدیک 31 درصد متعلق به خاورمیانه هست...این موضوع جای تفکر داره..

جای تفکر اینجاست که اون وقت مسئولان این مدرک رو قبول میکنند وتاسف بار تر اینکه خود اونها میرن جزعی از مسئولین ما میشن

وباز به نظرم از ای35درصد فکر کنم 20درصدشون ایرانی باشن

• Like 3
لینک به دیدگاه

سه نفر هم ایرانی تشریف دارن تو لیست !:icon_redface: لیسانس و فوق و پی اچ دی! به دل نگیرین همه جا هست!:w16:

فارغ التحصیلاش ننوشتن ملیتشونو ولی اکثراً عرب هستن!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...