delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت عرض میکنم بازماندگان سلامت باشن آخرین غمتون باشه لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ خدا ایشون رو بیامرزه و به شما هم صبر بده لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستان با توجه به زیاد بود پیام تسلیت ها از جانب دوستان که کلی با این عملتون من بنده حقیر رو خجالت زده کردین تصمیم گرفتم به صورت کلی از همه شما عزیزان که بهم لطف داشتین و تسلیت گفتین در این تاپیک ،تقدیر و تشکر فراوانی داشته باشم و امیدوارم همه دوستان عزیز غم نبین تو زندگیشون و خدا اموات شما ها رو بیامرزه، و خدا به بزرگترهاتون طول عمر بده و خودتون هم سالم و تندرست باشین انشاالله..... باز از یکا یک دوستان کمال تشکر رو دارم و بازم معذرت میخوام که نتونستم تک به تک تشکر کنم. ارادتمند شما دوستان جاوید ملکی روز دوشنبه عصر ساعت 16:56 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت عرض میکنم ..امیدوارم غم آخرتون باشه.../ لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ امیدوارم روحشون قرین رحمت و آرامش باشه تسلیت میگم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم امیدوارم غم آخرتون باشه جاوید خان لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ براتون آرزوی بردباری دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم مهندس، امیدوارم روحشون قرین ارامش باشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ خدا رحمتش کنه غم اخرت باشه جاوید جان لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم به جاويد جان تسليت ميگم.. روانش شاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده