sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زندگی یک بازی درد آور است زندگی یک اول بی آخر است زندگی کردیم اما باختیم کاخ خود را روی دریا ساختیم لمس باید کرد این اندوه را بر کمر باید کشید این کوه را زندگی را با همین غمهاخوش است؟ با همین بیش و همین کم ها خوش است؟ باختیم و هیچ شاکی نیستیم بر زمین خوردیم وخاکی نیستی بگید راستشو خوندین یا برره ایشو . 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بعد از اینکه خوندیم چکار کنیم خو؟ 2 لینک به دیدگاه
sahand 565 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بعد از اینکه خوندیم چکار کنیم خو؟ بگید راستشو خوندین یا برره ایشو . 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگید راستشو خوندین یا برره ایشو . راستشو خوندم برره ایش سخت میشد 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستشو خوندمبرره ایش سخت میشد تایید میشه 2 لینک به دیدگاه
sahand 565 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میشه بگی بعدش چی میشه؟ شکایت از همه ی دنیا ...آدم ها ... حتی خودم همیشه می خواستم دیگران جوری که می خواستم باشند اما تا کی؟ مگر خودم جوری هستم که از دیگران انتظار دارم؟! شما هم همین طور هستید نیستید؟ ای کاش دنیا اینقدر بدی نداشت آدم های بد نداشت واقعا یه ریفرش حسابی لازم داره داره نداره؟ فکر کنم تقریبا همه بخواهند که یه چند سالی یه جای خلوت و خوش آب و هوا تنها زندگی کنند . همه از هم خسته شده ایم! نشده ایم؟ پس چرا همیشه از دیگران توقع داریم؟ پس مقصر خودمان هستیم . نیستیم؟ چرا لج می کنی؟ یعنی تو هیچ تقصیری نداری؟ ولی به نظر تو نمی شد که از اول دنیا بهتر پیش می رفت؟ من که آرزومه.. حالا که نیست . پس چی کار کنیم ؟ لج کنیم ؟ کارو از اینی که هست بد تر کنیم؟ افسوس گذشته هارو بخوریم؟ نه نه من فکر بهتری دارم ... یه کم با یکدیگر بهتر باشیم ... دیدی وقتی در یه هوای تازه نفس می کشی چه کیفی داره؟ الآن که این نوشته ها رو تایپ میکنم پنجره باز است هوای خنک داره میاد تو...وای چه هوایی! کاش همیشه همین طور بود! ولی نیست ........ پس حرف آخرم: لحظه را از دست ندهیم بیایید پر از تازگی باشیم ... برای تازه شدن دیر نیست ! هست؟! 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی من برره ایشو نتونستم بخونما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده