رفتن به مطلب

من اومدم بازم

ارسال های توصیه شده

سلام,,دانشگامون قانونای جدید برای پایانامه گذاشته که فقط 1سری موضوع میتونیم اتتخاب کنیم که ایناس >>>موضوعات پيشنهادي جهت طرح نهايي عبارتند از: 1) مراكز تحقيقاتي (نجوم، ساختمان، رباتيك ، خودرو و...) 2) اداره سرپرستي و شعب مركزي بانك ( كليه بانك هاي خصوصي و دولتي) 3) كانون تخصصي مشاغل (وكلا، مهندسين ، پزشكان و....) 4) مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي 5) مجموعه تجاري تخصصي (طلا ، پوشاك، مبلمان ، رايانه و....) :w58:

حالا من چی کار کنم:w768:؟ به نظر شما کدومش آسونه؟:w12:اصلا اینا یعنی چی:shame:هرکی هر کدوم از اینارو میدونه یعنی چی,لطفا یه توضیح بده با مثال,یعنی میخوام راهنماییم کنید که چه پروزه هایی میتونم بردارم:2rqfst4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام,,دانشگامون قانونای جدید برای پایانامه گذاشته که فقط 1سری موضوع میتونیم اتتخاب کنیم که ایناس >>>موضوعات پيشنهادي جهت طرح نهايي عبارتند از: 1) مراكز تحقيقاتي (نجوم، ساختمان، رباتيك ، خودرو و...) 2) اداره سرپرستي و شعب مركزي بانك ( كليه بانك هاي خصوصي و دولتي) 3) كانون تخصصي مشاغل (وكلا، مهندسين ، پزشكان و....) 4) مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي 5) مجموعه تجاري تخصصي (طلا ، پوشاك، مبلمان ، رايانه و....) :w58:

حالا من چی کار کنم:w768:؟ به نظر شما کدومش آسونه؟:w12:اصلا اینا یعنی چی:shame:هرکی هر کدوم از اینارو میدونه یعنی چی,لطفا یه توضیح بده با مثال,یعنی میخوام راهنماییم کنید که چه پروزه هایی میتونم بردارم:2rqfst4:

سلام.گرچه در حوضه ی تخصصی من نیست ولی به نظرم دو گزینه ی اخر خیلی جای کار داره و بهت پیشنهاد میکنم از نظر راحتی

اونارو نسنجی.ببین با کدوم گزینه اشنایی بیشتری داری برو دنبالش :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام،نترس به ماهم از این سفارشات داده بودن،منو که استادم دوهفته سرگردون کرده بود:ws3:

خب، از بین این موضوعات شما ببین کدوم رو بیشتر میپسندی ، وقتی علاقه داشته باشی به موضوعی مطمئنا اگر حتی هم سخت باشه ، شما از پسش بر میای:w16:

اصلا اینا یعنی چی؟ دیگه شما نباید اینارو بگی، چند ترم دیگه فارغ التحصیل میشی باید بتونی هربنایی رو با هرکاربری طراحی کنی:w02:

حالا اگر سر رشته ای درموردش ندارین ،باید درموردش تحقیق کنید ونمونه کار ببنین.

بعد از انتخاب موضوع باید درموردش مطالعه بیشتری داشته باشین مثلا چه ریز فضاهایی این بنا لازم داره و من میخوام چه ریز فضاهایی به این بنا اضافه کنم.فضاهایی که من میخوام به این بنا اضافه کنم آیا با این بنا همخونی داره؟

ایا سایت بنایی که شما میخواین طراحی کنید نیاز به این بنا داره ؟ یا از این بنا چند نمونه دیگه در این سایت هست ؟:ws37:

و... ،

همه این مراحل بعد از انتخاب موضوع صورت میگیره.

مثلا اگر من بودم

5) مجموعه تجاري تخصصي (طلا ، پوشاك، مبلمان ، رايانه و....)

رو انتخاب میکردم، تخصصش مبلمان باشه

:ws37:

اما قبل از اینکه از استادم تائیدیه بگیرم درموردش مطالعه میکنم و نمونه میبینم ، که هم بتونم استادم رو توجیح کنم، هم از ابتدا بدونم چه بنایی میخوام طراحی کنم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

وا چه مسخره:w58:

بگذریم حالا اگه قرار بود از بین اینا انتخاب کنم کانون تخصصی مشاغل و انتخاب میکردم بنظرم موضوع جالب و دست برای طراحی خیلی آزاده:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه دانشگاها اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w58:

من اگه بودم مراکز تحقیقاتی انتخاب میکردم...به نظرم جذاب تره

• Like 3
لینک به دیدگاه
gingulak مهمان

بوی دانشگاه آزاد قزوین میاد!!!!!

معلوم نیست این دکتر رئیسی چی می خواد از جون ماها :w000:

استاد راهنمات کیه؟

لینک به دیدگاه
سلام،نترس به ماهم از این سفارشات داده بودن،منو که استادم دوهفته سرگردون کرده بود:ws3:

خب، از بین این موضوعات شما ببین کدوم رو بیشتر میپسندی ، وقتی علاقه داشته باشی به موضوعی مطمئنا اگر حتی هم سخت باشه ، شما از پسش بر میای:w16:

اصلا اینا یعنی چی؟ دیگه شما نباید اینارو بگی، چند ترم دیگه فارغ التحصیل میشی باید بتونی هربنایی رو با هرکاربری طراحی کنی:w02:

حالا اگر سر رشته ای درموردش ندارین ،باید درموردش تحقیق کنید ونمونه کار ببنین.

بعد از انتخاب موضوع باید درموردش مطالعه بیشتری داشته باشین مثلا چه ریز فضاهایی این بنا لازم داره و من میخوام چه ریز فضاهایی به این بنا اضافه کنم.فضاهایی که من میخوام به این بنا اضافه کنم آیا با این بنا همخونی داره؟

ایا سایت بنایی که شما میخواین طراحی کنید نیاز به این بنا داره ؟ یا از این بنا چند نمونه دیگه در این سایت هست ؟:ws37:

و... ،

همه این مراحل بعد از انتخاب موضوع صورت میگیره.

مثلا اگر من بودم

5) مجموعه تجاري تخصصي (طلا ، پوشاك، مبلمان ، رايانه و....)

رو انتخاب میکردم، تخصصش مبلمان باشه

:ws37:

اما قبل از اینکه از استادم تائیدیه بگیرم درموردش مطالعه میکنم و نمونه میبینم ، که هم بتونم استادم رو توجیح کنم، هم از ابتدا بدونم چه بنایی میخوام طراحی کنم.

من یه چیز آسون دوست دارم,اگه آسون باشه شاید بدن به موضوعه علاقه مند شم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کانون تخصصی مشاغل یعنی چی:ws52:

اداره سرپرستي و شعب مركزي بانك ( كليه بانك هاي خصوصي و دولتي) ,منظورش همون بانکه؟

مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي,منظورش یه چیزی مثله هتله؟

:imoksmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه

استاد راهنمات کیه؟

همش دوس داره از آدم کار بکشه:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کانون تخصصی مشاغل یعنی چی:ws52:

اداره سرپرستي و شعب مركزي بانك ( كليه بانك هاي خصوصي و دولتي) ,منظورش همون بانکه؟

مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي,منظورش یه چیزی مثله هتله؟

:imoksmiley:

کانون تخصصی مشاغل یعنی یه جایی و طراحی کنی صرفا برای یه سری آدم با یه شغل مثلا کانون تخصصی وکلا:ws37:

مجتمع خدماتی بین راهی سبک تر از هتله یه مکانی باید طراحی کنی مثلا بین تو راه قم-اراک که منه نوعی که دارم اون مسافت و طی میکنم بزنم کنار اونجا و استراحت کنم غذا تهییه کنم نماز بخونم و......در واقع مجموعه ای از فضا هایی مثل مسجد و رستوران و محل بازی کودکان و استراحتگاه و.....است :ws37:(خیلی عامیانه توضیح دادم:ws3:)

• Like 2
لینک به دیدگاه
کانون تخصصی مشاغل یعنی یه جایی و طراحی کنی صرفا برای یه سری آدم با یه شغل مثلا کانون تخصصی وکلا:ws37:

مجتمع خدماتی بین راهی سبک تر از هتله یه مکانی باید طراحی کنی مثلا بین تو راه قم-اراک که منه نوعی که دارم اون مسافت و طی میکنم بزنم کنار اونجا و استراحت کنم غذا تهییه کنم نماز بخونم و......در واقع مجموعه ای از فضا هایی مثل مسجد و رستوران و محل بازی کودکان و استراحتگاه و.....است :ws37:(خیلی عامیانه توضیح دادم:ws3:)

مرسی,دیگه فهمیدم:2rqfst4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یه چیز آسون دوست دارم,اگه آسون باشه شاید بدن به موضوعه علاقه مند شم:w16:

از اون حرفا بودا

اسون من ندیدم تو این لیست:ws3:

همشون باید روشون کار بشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

استاد راهنمات کیه؟

سلاام توام دانشگاه قزوینیی؟؟ استاد راهنمام نقی زادس:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
gingulak مهمان

سلام. اره منم دانشگاه قزوینم.

خب نقی زاده استادیه که بیشتر به سازه توجه میکنه و کارهای که هزینه کمتری واسه اجرا داره. به نظر من یا تجاری بردار یا بانک. حجم عجیب قریبم کار نکن. زودم کارتو جمع کن و از دانشگاه فرار کن :whistle:

لینک به دیدگاه
سلام. اره منم دانشگاه قزوینم.

خب نقی زاده استادیه که بیشتر به سازه توجه میکنه و کارهای که هزینه کمتری واسه اجرا داره. به نظر من یا تجاری بردار یا بانک. حجم عجیب قریبم کار نکن. زودم کارتو جمع کن و از دانشگاه فرار کن :whistle:

یعنی چی به سازه توجه میکنه؟منظورت اینه که بیشتر دوست داره طرحا اجرایی باشه؟:ws52:

با زنده دل دوسته؟:sigh:اگه با اون دوست باشه تو دفاع زنده دلو میاره که داور باشه,بعد من بدبخت میشم:girl_yes2:

مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی بده؟:2rqfst4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
gingulak مهمان
یعنی چی به سازه توجه میکنه؟منظورت اینه که بیشتر دوست داره طرحا اجرایی باشه؟:ws52:

با زنده دل دوسته؟:sigh:اگه با اون دوست باشه تو دفاع زنده دلو میاره که داور باشه,بعد من بدبخت میشم:girl_yes2:

مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی بده؟:2rqfst4:

اره منظورم اینه که با کمترین هزینه اجرا بشه.

دست استاد نیست که کی و واسه دفاع بیاره. بستگی به روز دفاعت داره که کدوم استاد باشه. فقط خود رئیسی نباشه که..... :icon_pf (34):

نه، اینم اگه دوست داری بد نیست.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...