ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ درود دوستان گرامی کنفرانسی در مورد ارزش ها در جامعه دارم هر مطلبی حرفی چیزی که به دردم بخوره بتونم بگم رو لطفا در این تاپیک قرار بدید سپاسگذارم . 2 لینک به دیدگاه
ms13 1488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ دوستان گرامی من سه شنبه کنفرانس حساسی دارم و در مورد این موضوع هرچه در نت سرچ میکنم به نتایج جالبی نمیرسم خودم هم بخوام کرسی شعر تفت بدم 5 - 6 دقیقه بیشتر نمیتونم .... فلذا خواهشمندم همکاری کنید با تشکر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ راستش من رشته ام مهندسی مکانیکه سر در نمیارم از این چیزا اما پست دادم بدونی اینجا رو دیدم اما متأسفانه کمکی ازم بر نمیاد 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ راستش من رشته ام مهندسی مکانیکهسر در نمیارم از این چیزا اما پست دادم بدونی اینجا رو دیدم اما متأسفانه کمکی ازم بر نمیاد قربون مرام داداش :rose: 2 لینک به دیدگاه
sara 33 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم چیزی به ذهنم نمیرسه.. ولی به جون خودم خیلی دلم سوخت... امیدوارم کنفرانستونو خوب بدید.. ومشکلی پیش نیاد.. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ .• برای دانستن ارزش یک سال ، از دانش آموزی که در امتحاناتآخر سال از درسی نمره نیاورده است بپرسید.• برایدانستن ارزش یک ماه ، از مادری که نوزادی نارس به دنیا آورده است بپرسید.• برایدانستن ارزش یک هفته ، از سردبیر یک هفته نامه بپرسید.• برای دانستن ارزش یک ساعت ، از عشاقی ! که در انتظار دیدن یکدیگر هستند بپرسید.• برای دانستن ارزش یک دقیقه ، از کسی که از قطار جا مانده ا ست بپرسید.• برای دانستن ارزش یک ثانیه ، از کسی که درست در لحظه آخر از خطر یک تصادف جان سالمبه در می برد بپرسید.• برای دانستن ارزش یک میلی ثانیه ، از کسی که در مسابقاتالمپیک به مدال نقره دست یافته است بپرسید. 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ریشه یابی کنین ارزش چیه از کجا اومده ! این کلمه از اقتصاد وارد جامعه شناسی توسط مارکس 1 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ارزش درجامعه....برای اقایون سیاست با ارزشه تا از زندگی اجتماعی فرار کنند برای مادر کودکش با ارزشه ..برای بیکار کار باارزشه...وغیره هرکس موفقیت خودشو با ارزش می دونه اما کسی تاثیر موفقیتش راتوجامعه نگاه نمی کنه .ایا موفقیتش تو جامعه موثر بوده ...!!!!!!!!! ارزش به معنی ارمان باشه میشه سنت های خانواده..پیشرفت جامعه...ومتد حریم شخصی که جدید باب شده.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده