ms13 1488 ارسال شده در 26 دی، 2013 درود دوستان گرامی کنفرانسی در مورد ارزش ها در جامعه دارم هر مطلبی حرفی چیزی که به دردم بخوره بتونم بگم رو لطفا در این تاپیک قرار بدید سپاسگذارم . 2
ms13 1488 مالک ارسال شده در 26 دی، 2013 دوستان گرامی من سه شنبه کنفرانس حساسی دارم و در مورد این موضوع هرچه در نت سرچ میکنم به نتایج جالبی نمیرسم خودم هم بخوام کرسی شعر تفت بدم 5 - 6 دقیقه بیشتر نمیتونم .... فلذا خواهشمندم همکاری کنید با تشکر 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 27 دی، 2013 راستش من رشته ام مهندسی مکانیکه سر در نمیارم از این چیزا اما پست دادم بدونی اینجا رو دیدم اما متأسفانه کمکی ازم بر نمیاد 3
ms13 1488 مالک ارسال شده در 27 دی، 2013 راستش من رشته ام مهندسی مکانیکهسر در نمیارم از این چیزا اما پست دادم بدونی اینجا رو دیدم اما متأسفانه کمکی ازم بر نمیاد قربون مرام داداش :rose: 2
sara 33 77 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم چیزی به ذهنم نمیرسه.. ولی به جون خودم خیلی دلم سوخت... امیدوارم کنفرانستونو خوب بدید.. ومشکلی پیش نیاد.. 1
fakur1 10128 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 .• برای دانستن ارزش یک سال ، از دانش آموزی که در امتحاناتآخر سال از درسی نمره نیاورده است بپرسید.• برایدانستن ارزش یک ماه ، از مادری که نوزادی نارس به دنیا آورده است بپرسید.• برایدانستن ارزش یک هفته ، از سردبیر یک هفته نامه بپرسید.• برای دانستن ارزش یک ساعت ، از عشاقی ! که در انتظار دیدن یکدیگر هستند بپرسید.• برای دانستن ارزش یک دقیقه ، از کسی که از قطار جا مانده ا ست بپرسید.• برای دانستن ارزش یک ثانیه ، از کسی که درست در لحظه آخر از خطر یک تصادف جان سالمبه در می برد بپرسید.• برای دانستن ارزش یک میلی ثانیه ، از کسی که در مسابقاتالمپیک به مدال نقره دست یافته است بپرسید. 2
رضا نیوز 805 ارسال شده در 15 خرداد، 2015 ریشه یابی کنین ارزش چیه از کجا اومده ! این کلمه از اقتصاد وارد جامعه شناسی توسط مارکس 1
mese 677 ارسال شده در 15 خرداد، 2015 ارزش درجامعه....برای اقایون سیاست با ارزشه تا از زندگی اجتماعی فرار کنند برای مادر کودکش با ارزشه ..برای بیکار کار باارزشه...وغیره هرکس موفقیت خودشو با ارزش می دونه اما کسی تاثیر موفقیتش راتوجامعه نگاه نمی کنه .ایا موفقیتش تو جامعه موثر بوده ...!!!!!!!!! ارزش به معنی ارمان باشه میشه سنت های خانواده..پیشرفت جامعه...ومتد حریم شخصی که جدید باب شده....
ارسال های توصیه شده