sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ حرف انتخابی رو نفرمودین...با دال می گم دريغ مدت عمرم كه بر اميد وصال به سر رسيد و نيامد به سر زمان فراق ج... 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ جان بی جمال جانان میل جهان ندارد هرکس که این ندارد حقا که آن ندارد ر... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ رفيق خيل خياليم و همنشين شكيب قرين آتش هجران و همقران فراق ش... 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ شراب بیغش و ساقی خوش دو دام رهند که زیر کان جهان از کمندشان نرهند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ باز با دال می گم.... در خلوص منت ار هست شكى تجربه كن كس عيار زر خالص نشناسد چو محك س... 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سحرم دولت بیدار به بالین آمد گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد ت... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ توئى آن گوهر پاكيزه كه در عالم قدس ذكر خير تو بود حاصل تسبيح ملك ی... 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ یارم چو قدح به دست گیرد بازار بتان شکست گیرد غ... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ غم جهان مخورو پند من مبر از یاد که این لطیفه ی عشقم ز رهروی یادست ر.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ او شراب بوسه می خواهد ز من من چه گویم قلب پر امید را او به فکر لذت و غافل که من طالبم آن لذت جاوید را 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ با الف بگم؟.... ای که در زنجیر زلفت جای چندین آشناست خوش فتاد آن خال مشکین بر رخ رنگین غریب ب.. 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بازم یادم رفت باز باران با ترانه با گهر های فراوان می خورد بر بام خانه... م 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من مست که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست گ... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ گرت هواست که چون جم به سر غیب رسی بیا و همدم جام جهان نمایم باش چ... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ جایی که سرو بوستان با پای چوبین میچمد ما نیز در رقص آوریم آن سرو سیم اندام را ق.. 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ قدر مجموعه ی گل مرغ سحر داند و بس که نه هر کو ورقی خواند معانی دانست ع... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عاشقان را چه غم از سرزنش دشمن و دوست یا غم دوست خورد یا غم رسوایی را ز... 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت پ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ پای در هر ره نهادم جز بی خبری نبود بی خوای کشیدم و خود را به خواب نزدم ل... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده