AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران اول به دام آرم تو را وانگه گرفتارت شوم ل... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ لطيفه ايست نهانى كه عشق از و خيزد كه نام آن نه لب لعل و خط زنگاريست ک... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ کمال دلبری و حسن در نظر بازیست به شیوه ی نظر از نادران دوران باش م.... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من نمى يابم مجال اى دوستان گر چه دارد او جمالى بس جميل گ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ گرچه وصالش نه به كوشش دهند هرقدر اي دل كه تواني بكوش ص... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست بیار نفحه ای ز گیسوی معنبر دوست ن... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ناموس عشق و رونق عشاق مى برند عيب جوان و سرزنش پير مى كنند پ... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پارسایی و سلامت هوسم بود ولی شیوه ای میکند آن نرگس فتان که مپرس ش... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شاهد عهد شباب آمده بودش بخواب باز به پيرانه سر عاشق و ديوانه شد س.. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سایه پرورد بهشتم از چه گشتم صید خاک ؟ تیره بختی بین کجا بودم کجا افتاده ام 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سایه پرورد بهشتم از چه گشتم صید خاک ؟ تیره بختی بین کجا بودم کجا افتاده ام ب... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بشارت بر به كوي مي فروشان كه حافظ توبه از زهد ريا كرد ك... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ کامی نبرده ایم از آن سیمتن رهی از دور بوسه بر رخ مهتاب داده ایم خ... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خون شد دلم از حسرت آن لعل روان بخش اى درج محبت به همان مهر و نشان باش ح.. 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ حال دل با تو گفتنم هوس است خبر دل شنفتنم هوس است ل 4 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است د 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار آواز تو را دارد تو هم یاد دل ما میکنی یا نه گ... 4 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ گرد آن شمع طرب می سوختم پروانه وار پای آن سرو روان، اشک روانی داشتم ه 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد و .... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند.... چون به خلوت میرون دوان کار دیگر میکنند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده