sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ لب پياله ببوس آنگهى به مستان ده بدين دقيقه دماغ معاشران تر كن ن.. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی بیوفا این زودتر می خواستی حالا چرا ه ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ هلالى شد تنم زين غم كه با طغراى ابرويش كه باشد مه كه بنمايد ز طاق آسمان ابرو ک... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ کنون با بار پیری آرزومندم که برگردم به دنبال جوانی کوله بار زندگانی را م ... 3 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است ظ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ظهر روز دهم ماندم بر سرکوچه... نوشته بودی با گچ.... آمدم...نبودی....رفتم... . . در پیچ سایه ای گذشت... و من مانده ام و سایه خود... ص... 2 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنم ج 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ جلوه ء بخت تو دل مى برد از شاه و گدا چشم بد دور كه هم جانى و هم جانانى الف... 2 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود به کجا می روم آخر، ننمایی وطنم ب 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بدین سپاس که مجلس منور است به دوست گرت چو شمع جفایی رسد بسوز و بساز غ.... 1 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ غیر از گهر عشق که پاینده و باقی است باقی همه چون موج، ز دریا گذرانند ... د 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود ر... 1 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ روی دیدار توام نیست، وضو از چه کنم ؟ دیگر از جامه صد وصله، رفو از چه کنم ؟ ف 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ فاش مى گويم و از گفته ء خود دلشادم بنده ء عشقم و از هر دو جهان آزادم ق... 1 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ قاصد روزان ابری داروَگ کی میرسد باران ..؟؟!!! ک 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ كشيدم در برت ناگاه و شد در تاب گيسويت نهادم بر لبت لب را و جان و دل فدا كردم گ... 1 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ گفتمش هر شب در خواب بینی چو مهتاب ..... گفت اگر خواب آید ، کجا خواب م 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من پير سال و ماه نيم يار بى وفاست بر من چو عمر مى گذرد پير از آن شدم ن... 2 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ناز پرورد تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد ه... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی م ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده