AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ لازمه عاشقي ست رفتن و ديدن ز دور ور نه ز نزديك هم رخصت ديدار هست ر... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ رطل گرانم ده اى مريد خرابات شادى شيخى كه خانقاه ندارد خ.. 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ خلوت دل نيست جاي صحبت اضداد ديو چو بيرون رود فرشته درآيد ف... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ فرصت نگر كه فتنه چو در عالم اوفتاد حافظ بجام مى زد و از غم كران گرفت ق... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ قد تو به آزادي بر سرو چمن خندد خط تو به سرسبزي بر مشك ختن خندد ت... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ تا مطربان ز شوق منت آگهى دهند قول غزل بساز و نوا مى فرستمت م... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ من كه امروزم بهشت نقد حاصل ميشود وعده فرداي زاهد را چرا باور كنم س... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ساقى بيا كه هاتف غيبم به مژده گفت با درد صبر كن كه دوا مى فرستمت ج... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ جانان نظري كو ز وفا داشت ندارد لطفي كه از اين پيش به ما داشت ندارد و 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ وصل تو اجل را ز سرم دور همى داشت از دولت هجر تو كنون دور نماندست ب.. 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ بشارت بر به كوي مي فروشان كه حافظ توبه از زهد ريا كرد هـ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هر آن كه راز دو عالم ز خط ساغر خواند رموز جام جم از نقش خاك ره دانست ز.. 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ز من او فارغ و من در خیالش تا سحر کایا بود یارش که و کارش چه و جایش کجا امشب ر ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ روندگان طريقت ره بلا سپرند رفيق عشق چه غم دارد از نشيب و فراز الف... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ از تو بلگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ب ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ به صدر مصطبه بنشين و ساغر مى نوش كه اين قدر ز جهان كسب مال و جاهت بس ت... لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه، چون سیل روانه ... ژ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ژاله بر لاله فرود آمده هنگام سحر راست بر عارض گلبوی عرق کرده یار ب ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ به فريادم رس اى پير خرابات به يك جرعه جوانم كن كه پيرم ظ... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ظلم ظالم جور صياد آشيانم داده بر باد ای خدا ای فلک ا طبيعت شام تاريک ما را سحر کن ل ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده