sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ يوسف گم گشته باز آيد به كنعان غم مخور كلبهء احزان شود روزى گلستان غم مخور س... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سنگ در برکه می اندازم و می پندارم با همین سنگ زدن ، ماه به هم می ریزد عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است گاه می ماند و نا گاه به هم می ریزد ش... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شراب لعل كش وروى مه جبينان بين خلاف مذهب آنان جمال اينان بين 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شراب لعل كش وروى مه جبينان بين خلاف مذهب آنان جمال اينان بين با همون "ن" میگم... نقش تازه ای كشیده ام از دو چشم مهربان دوست كه تمام رنگ ها در آن وامدار مهربانی اند... "ک" 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ با همون "ن" میگم... نقش تازه ای كشیده ام از دو چشم مهربان دوست كه تمام رنگ ها در آن وامدار مهربانی اند... "ک" ببخشید....تاپیک های مشاعره اینقد زیادن که گاهی این اشتباهات از من سر می زنه..... كمتر از ذره نه اى پست مشو مهر بورز تا به خلوتگه خورشيد رسى چرخ زنان ش... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شما هر آینه ، آیینه اید و من همه آه عجیب نیست كز اینسان مكدرید از من نه در تبری من نیز بیم رسوایی است به لب مباد كه نامی بیاورید از من... "ه" 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ همچون حباب ديده بروى قدح گشاى وين خانه را قياس اساس از حباب كن د... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دلبسته اندوه دامنگير خود باش از عالم غم دلرباتر عالمي نيست كار بزرگ خويش را كوچك مپندار از دوست دشمن ساختن كار كمي نيست ص .... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا ک... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ كدام آهندلش آموخت اين آيين عيارى كز اول چون برون آمد ره شب زنده داران زد ن... 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ندار عشقم و با دل سر قمارم نیست که تاب و طاقت آن مستی و خمارم نیست و... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ور چنين زير خم زلف نهد دانه ء خال اى بسا مرغ خرد را كه بدام اندازد ت... 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تو کز چشم و دل مردم گریزانی چه میدانی حدیث اشک و آه من برو از باد و باران پرس ل... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تو کز سرای طبیعت نمیروی بیرون کجا به کوی طبیعت گذر توانی کرد م... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من اینه ی طلعت معشوق وجودم از عکس رخش مظهر انوار وجودم ق 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ قحط جودست آبروى خود نمى بايد فروخت باده و گل از بهاى خرقه مى بايد خريد ح... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حافظ شب هجران شد بوي خوش وصل آمد شاديت مبارك باد اي عاشق شيدايي ن... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نقد دلى كه بود مرا صرف باده شد قلب سياه بود از آن در حرام رفت الف.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ از بهر خدا عشق دگر يار مداريد در مجلس جان فكر دگر كار نداريد و... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ وگر رسم فنا خواهى كه از عالم براندازى برافشان تا فرو ريزد هزاران جان ز هر مويت ه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده