sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ جرعه ء جام برين تخت روان افشانم غلغل چنگ درين گنبد مينا فكنم ف... 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ فردا که از عمر جهان هر نفسی رفت/دیدیم کزین جمع پراکنده کسی رفت ک.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ كه بندد طرف وصل از حسن شاهى كه با خود عشق بازد جاودانه الف... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ ای ساربان آهسته ران کآرام جانم میرود *** وآن دل که با خود داشتم با دلستانم میرود گ .... 3 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم/چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی ل.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ لب لعل و خط مشکین چو انش هست و اینش هست بنازم دلبر خود را که حسنش ان و این دارد گ.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ گر رود از پى خوبان دل من معذورست درد دارد چه كند كز پى درمان نرود ق... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ قدحی درکش و سرخوش به تماشا بخرام ... تا ببینی که نگارت به چه آیین آمد مژدگانی بده ای خلوتی نافه گشای ...که ز صحرای ختن آهوی مشکین آمد ش... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ شب ظلمت و بیابان به کجا توان رسیدن مگر انکه شمع رویت به رسم چراغ دارد م.... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد ز... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ زیبا،هوای حوصله ابریست چشمی از عشق ببخشایم تا رود افتاب بشوید دلتنگی مرا ن... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ناموس عشق و رونق عشاق مى برند عيب جوان و سرزنش پير مى كنند م... 4 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ منم چون شاخ تشنه در بهاران/تویی همچون هوای ابر و باران چ... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چشمت به غمزه ما را خون خورد و مى پسندى جانا روا نباشد خونريز را حمايت د... 3 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دایم دل خود ز معصیت شاد کنی /چون غم رسدت خدای را یاد کنی ص... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام س 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ساقی بیا که شاهد رعنای صوفیان دیگر به جلوه امد و اغاز ناز کرد ش... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شنیده ام که به شاهان عشق بخشی تاج به تاج عشق تو من مستحقم و محتاج د... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود ب.. 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ برات خوشدلی ما چه کم شدی یا رب گرش نشان امان از بد زمان بودی خ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده