*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ شمع هر جمع مشو ور نه بسوزی ما را یاد هد قوم مکن تا نروی از یادم غ.... 3 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ غرق خون بود و نمی مرد ز حسرت فرهاد/خواندم افسانه ی شیرین و به خوابش کردم م..... 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ غرق خون بود و نمی مرد ز حسرت فرهاد/خواندم افسانه ی شیرین و به خوابش کردم 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من با يقين كافر، جهان با شك مسلمان با اين حساب اهل جهنم فرق دارند بر من به چشم كشتة عشقت نظر كن پروانههاي مرده با هم فرق دارند ج .... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ جام مینایی می سد ره تنگدلی است منه از دست که سیل غمت از جا ببرد گ... 3 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ گفتم که خطا کردی و تدبیر نه این بود/گفتا چه توان کرد که تقدیر چنین بود خ.... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خودشناسي قدم اول عاشق شدن است واي بر يوسف اگر ناز زليخا بكشد عقل يكدل شده با عشق، فقط ميترسم هم به حاشا بكشد هم به تماشا بكشد چ .... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چندانكه بر كنار چو پرگار مى شدم دوران چو نقطه ره به ميانم نمى دهد ش... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ شادمانیم که در سنگدلی چون دیوار باز هم پنجره ای در دل سیمانی ماست موج با تجربه ی صخره به دریا برگشت کمترین فایده ی عشق پشیمانی ماست ص .... 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ/هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم ق..... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ قامتم هر قدر رعناتر شود ، خورشید و ماه سایه ام را بیشتر بر خاک دنیا می کشند شرک موری بود بر سنگ سیاهی در شبی چشم های ما فقط " رنج " تماشا می کشند ظ ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ ظاهر و باطن را شست و شو دادم ببین.... این که در خاطر بُود رد خیالیست ببین.... ر... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود د ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ درد عشق از هر که میپرسم جوابم میدهد از که میپرسی که من خود عاجزم در کار خویش ه.. لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ هر زمان موج میزنم در خویش می روم،می روم به جایی دور بوته ی گر گرفته ی خورشید سر راهم نشسته تب در نور ت.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ تو آن کمند نداری که من خلاص بیابم اسیر ماندم و درمان تحملست و تذلل م.. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ ما می توانستیم زیباتر بمانیم ما می توانستیم عاشق تر بخوانیم ما می توانستیم بی شك ... روزی ... اما امروز هم آیا دوباره می توانیم ؟... "ت" 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ تو بر کنار فراتی ندانی این معنی به راه بادیه دانند قدر آب زلال ی... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد،دوستداران را چه شد آب حیوان تیره گون شد خضر فرخ پی کجاست خون چکید از شاخ گل باد بهاران را چه شد ک .... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ کتابی،خلوتی،شعری،سکوتی مرا مستی و سکر زندگانیست چه غم گر در بهشتی ره ندارم که در قلبم بهشتی جاودانیست ج.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده