AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ هر نقش را كه ديدي جنسش ز لامكان است گر نقش رفت غم نيست اصلش چو جاودان است ح... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت آرى به اتفاق جهان مى توان گرفت ر... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار کار ملکست انکه تدبیر و تحمل بایدش ش... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ شراب تلخ مى خواهم كه مرد افكن بود زورش كه تا يكدم بياسايم ز دنيا و شر و شورش د... 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ در غلغله جمعی و تنها شده ای باز آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی آخر چه امیدی به شب و روز جهان است باید همه عمر خودت را بفریبی م ... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو.........پیش من جز سخن شهد و شکر هیچ مگو سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو .......... ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو و... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ والله كه شهر بي تو مرا حبس ميشود آوارگي و كوه و بيابانم آرزوست ن... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب می شود چگونه سایه ی سیاه سرکشم اسیر دست افتاب می شود ..... چ..... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چندانكه بر كنار چو پرگار مى شدم دوران چو نقطه ره به ميانم نمى دهد ل... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ لب دوخت هر که را که بدو راز گفت دهر تا باز نشنود ز کس این راز گفته را م ... 1 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ من همه به خیال خود عاشق بودم محو و محسور گل های شقایق بودم نادیده گرفت شد به خود عشق دلم من اتش عشق بودم حالا خاکستریم ش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ شراب خانگى ترس محتسب خورده به روى يار بنوشيم و بانگ نوشانوش ت... 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تا کي غم آن خورم که دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پرکن قدح باده که معلومم نيست کاين دم که فرو برم برآرم يا نه ج .... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ جای ان است که خون موج زند در دل لعل زین تغابن که خزف می شکند بازارش ق... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ قوت شرح عشق تو نیست زبان خامه را گرد در امید تو چند به سر دوانمش گ... 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ گر مرد رهی میان خون باید رفت/از پای فتاده سر نگون باید رفت ف.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ فغان که ان مه نامهربان مهر گسل بترک صحبت یاران خود چه اسان گفت ل.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ لذت وقتهای خوش قدر نداشت پیش من گر پس از این دمی چنان یابم قدر دانمش و... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی نه "خود"ی مانده برایم نه "خدا"یی ای دوست مرا یاد کن امشب به دعایی ع .... 3 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد/ناز پرورده،تنعم نبرد راه به دوست ش.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده