sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتمهمه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم خ .... تذکرتون به جا بود.....پست مورد نظرتون رو تصحیح کردم.... این بیت هم با حرف خ... خبر بلبل اين باغ بپرسيد كه من ناله يى مى شنوم كز قفسى مى آيد الف.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ای ادمها که در ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در اب دارد میسپارد جان ج.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ جهان بر ابروى عيد از هلال وسمه كشيد هلال عيد در ابروى يار بايد ديد ث... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ثـــــلاثین و ثـــــلاثین و ثـــلاثین به حق سوره ی طه و یاسین و .... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی تو با من نیستس از من چه میماند از من به جز هر لحظه فرسودن چه میماند ل 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ لبخند و ریشخندٍ کسی در دلم نماند هر کس هر آنچه داد به آیینه، پس گرفت' گ ... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ گر جهان زیر و زبر گشت از او عاشق زیر و زبر را چه خبر ع 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ عقل بیهوده سر طرح معما دارد بازی عشق مگر شایدو اما دارد با نسیم سحری دشت پر از لاله شکفت سر سربسته چرا اینهمه رسوا دارد ن ... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ نام نیکو گر بماند زادمی به کزو ماند سرای زرنگار پ 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ پس شاخههاي ياس و مريم فرق دارند آري! اگر بسيار اگر كم فرق دارند شادم تصور ميكني وقتي نداني لبخندهاي شادي و غم فرق دارند ط.... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ طوطیی را بخیال شکری دل خوش بود ناگهش سیل فنا نقش امل باطل کرد ک... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ كجاست صوفى دجال فعل ملحد شكل بگو بسوز كه مهدى دين پناه رسيد گ... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ گدایی در میخانه طرفه اکسیری است گر این عمل بکنی خاک زر توانی کرد ل..... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ لاله بوى مى نوشين بشنيد از دم صبح داغ دل بود به اميد دوا باز آمد ت.. 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن ی.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ يا وفا يا خبر وصل تو يا مرگ رقيب بود آيا كه فلك زين دو سه ، كارى بكند م... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ می نشینم خسته در بستر خسته در چشمان رویاها زورق اندیشه ام ،ارام می گذشت از مرز رویاها س... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ساكنان حرم ستر و عفاف ملكوت با من راه نشين باده ء مستانه زدند پ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ پاك كن چهره حافظ به سر زلف ز اشك ورنه اين سيل دمادم ببرد بنيادم خ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ خواهم شدن به كوى مغان آستين فشان زين فتنه ها كه دامن آخر زمان گرفت ه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده