sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ لعل سيراب به خون تشنه لب يار منست وز پى ديدن او دادن جان كار منست ط... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ طمعِ خان بین که قصّۀ فاش از رقیبان نهفتنم هوس است ه.. 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ هزار کاکلی شاد در چشمان توست هزار کبوتر غمگین در صدای من کاش عشق را زبان سخن بود ک... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کار پاکان را قیاس از خود مگیر گر چه باشد در نوشتن شیر، شیر خ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد ه... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ همه شب نهاده ام سر چو گدا بر آستانت که رقیب ز ره نیاید به بهانه ی گدایی ف 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ فراق و وصل چه باشد رضای دوست طلب که حیف باشد از او غیر او تمنایی ص ..... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ صبر در کاها چه نیک وچه بد از علامات بخردی باشد ق 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ قدر مجموعه ی گل مرغ سحر داند و بس که نه هر کو ورقی خواند معانی دانست ت... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد ازين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم ر.... لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ راز دلت را مگو در بر نامحرمان در بر ما محرمان راز گشودن خطاست ل .... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ لاله ساغر گير و نرگس مست و بر ما نام فسق داورى دارم بسى يارب كرا داور كنم ن... 1 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا ه ...... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ هم سنگ خویش گریهی خون راندم از فراق تا سنگ را ز گریهی من دل به درد خاست ح... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای گفت یا ابریست یا برقیست یا افسانه ای گفتم آنها که دل براونهند گو باز چیست؟ گفت یا کورند یا کرند یا دیوانه ای ز ............ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ زلفش كشيد باد صبا چرخ سفله بين كانجا مجال باد وزانم نمى دهد ب... 1 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ یک دریا گوهر از قلم راندتا صورت شاه گوهری ساخت ب... فکر کنم باید با حرف (ز) پست بزارین 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم خ .... 1 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بنام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد ت...... 1 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ حسب حالی ننوشتی و شد ایامی چندمحرمی کو که فرستم به تو پیغامی چند ب ... بنام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد ت....... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده