sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ وگر كمين بگشايد غمى ز گوشه ء دل حريم درگه پيرمغان پناهت بس ض.. 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ضمیرم با خیالش راز میخواند به سوز این بیت ها را باز میخواند ق 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ قرار دولت او خواه و از قرار مپرس که نیست از رخ او در دلم قرار قرار م 3 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من مست می عشقم هشیار نخواهم شد وز خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد ع.... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ عشقت رسد به فرياد ار خود بسان حافظ قرآن ز بر بخواني در چارده روايت ح... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ حيفست طايرى چو تو در خاكدان غم ز اين جا به آشيان وفا مى فرستمت ش.. 2 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ شراب ارغوانی را گلاب اندر قدح ریزیم نسیم عطر گردان را به ملک دیگر اندازیم خ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خوشا وقت شوريدگان غمش اگر زخم بينند و گر مرهمش گ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ گر بايدم شدن سوى هاروت بابلى صد گونه جادوى بكنم تا بيارمت ن... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه كنم حرف دگر ياد نداد استادم ف... 1 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ فرستادم بسویش قاصد و بی طالعی بنگر که خود با یار خود بیگانه ای را آشنا کردم ق... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ قصر فردوس به پاداش عمل مى بخشند ما كه رنديم و گدا دير مغان ما را بس ب... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ به هر کجا بروم،رنگ آسمان من این است: سیاه مثل دو چشم تو؛پس چرا بگریزم؟ ه.. 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ همچو گلبرگ طرى هست وجود تو لطيف همچو سرو چمن خلد سرا پاى تو خوش ج... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ جز این قدر نتوان گفت در جمال تو عیب که وضع مهر و وفا نیست روی زیبا را در آسمان نه عجب گر به گفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را غ... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ غلام همت انم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگ تنعم پذیرد ازاد است ل... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ لعلى از كان مروت برنيامد سالهاست تابش خورشيد و سعى باد و باران را چه شد ی.. 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش م... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من به گوش خود از دهانش دوش سخنانى شنيده ام كه مپرس س... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سواد نامه ی موی سیاه چون طی شد بیاض کم نشود گر صد انتخاب رود ل... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده