*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنین نماند و این نیز نخواهد ماند پ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پير ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت آفرين بر نظر پاك خطاپوشش باد جیم.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پاك كن چهره حافظ به سر زلف ز اشك ورنه اين سيل دمادم ببرد بنيادم چ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پير ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت آفرين بر نظر پاك خطاپوشش باد جیم.. جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه چون نديدند حقيقت ره افسانه زدند چ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ چه شود گر من و تو چند قدح باده خوريم باده از خون رزانست نه از خون شماست ه... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ هاتفي از گوشه ميخانه دوش گفت ببخشند گنه مي بنوش ز... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ز شرم آن كه به روى تو نسبتش كردم سمن به دست صبا خاك در دهان انداخت ب.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ بانگ ياران ميزنيم از آرزوي دلبران بانگ مست و چنگ مست و زخمه مست و تار مست ق... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ قلندران حقیقت به نیم جو نخرند قبای اطلس انکس که از هنر عاریست د... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ در كمينگاه نظر با دل خويشم جنگست ز ابرو و غمزه ء او تيرو كمانى به من آر نون... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ نامهربان شو اي دل خونين كه در جهان شد خصم زندگاني من، مهربانيم گ... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ مبادا جز حساب مطرب و مى اگر نقشى كشد كلك دبيرم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ با *گ* نه *م* دوستِ عزیز با چه حرفی؟؟ من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست گ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ عذرخواهی می کنم حواسم نبود.... گر چو شمعش پيش مى رم بر غمم خندد چو صبح ور برنجم خاطر نازك برنجاند ز من سین.... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ ساقیا جام میام ده که نگارنده غیب نیست معلوم که در پرده اسرار چه کرد ف... شب خوش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ قرارى بسته ام با مى فروشان كه روز غم به جز ساغر نگيرم شین.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ شکری زد که ز تاراج خزان رخنه نیافت بوستان سمن و سرو و گل و شمشادت گ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ گوئيا خواهد گشود از دولتم كارى كه دوش من همى كردم دعا و صبح صادق مى دميد ت... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ تا ز لیلی سر حسنش سر نزد عشق او اتش به مجنون در نزد ق 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ قدر مجموعه ی گل مرغ سحر داند و بس که نه هر کو ورقی خواند معانی دانست ب... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده