ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تو آن جامی که می رقصی به دست مست می خواری من آن شمعم که می گریم سر بالین بیماری ق... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ قلندران حقیقت به نیم جو نخرند قبای اطلس ان کس که از هنر عاریست ظ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ظالمی را خفته دیدم نیمروز گفتم این فتنه است ،خوابش برده به ط 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ طائر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق كه در اين دامگه حادثه چون افتادم ح... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ حافظ مرید جام می است ای صبا برو وز بنده بندگی برسان شیخ جام را ط 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ طریق عشق پر اشوب و فتنه است ایدل بیفتد انکه درین راه با شتاب رود م... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پيمان و صلاح از من مست كه به پيمانه كشي شهره شدم روز الست ر... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ رونق عهد شباب است دگر بستان را میرسد مژده گل بلبل خوش الحان را ل 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ لب را تو به هر بوسه و هر لوت میالا تا از لب دلدار شود مست و شکر خا ق 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ قرار و خواب ز حافظ طمع مدار اي دوست قرار چيست صبوري كدام و خواب كجا چ... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ چه جای من که بلغزد سپهر شعبده باز ازین حیل که در انبانه بهانه توست س... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سر آن ندارد امشب كه برآيد آفتابي چه خيالها گذر كرد و گذر نكرد خوابي - - - ( حرف پيشنهادي: به دلخواه ! ) 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلای سرخوشی ای صوفیام باده پرست م... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مي نوش كه عمر جاوداني اين است خود حاصلت از دور جواني اين است هنگام گل و مل است و ياران سرمست خوش باش دمي كه زندگاني اين است خ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ خدا را داد من بستان ازو اى شحنه ء مجلس كه مى با ديگرى خوردست و با من سر گران دارد الف.... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اين همه آشوب و غوغا در جهان از عشق اوست گشت معلوم اين زمان سرفتنه غوغا يكي ست گ... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ گرچه از کوی وفا گشت بصد مرحله دور دور بافت دور فلک از جان و تنش ک... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ كدورت از دل حافظ ببرد صحبت دوست صفاى همت پاكان و پاك دينان بين میم... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مرد هنرمند هنرپيشه را عمر دو بايست در اين روزگار تا به يكي تجربه اندوختن در دگري تجربه بردن به كار ف... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فغان كاين لوليان شوخ شيرين كار شهر آشوب چنان بردند صبر از دل كه تركان خوان يغما را ر.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده