gordafarid100 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ بیاکه توبه ز لعل نگارو خنده جام تصویریست که عقلش نمیکند تصدیق ملاحتی که تورا در چه زنخدان است به گنه او نرسد صد هزار فکر عمیق م.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مطرب ميخانه دوش نكته دلكش سرود باده چشيدن خطاست ، باده كشيدن رواست ب... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بلبلی برگ گلی خوش رنگ در منقار داشت و اندر آن برگ و نوا خوش نالههای زار داشت د... 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ دوش من پیغام کردم سوی تو استاره را گفتمش خدمت رسان از من تو آن مه پاره را سجده کردم گفتم این سجده بدان خورشید بر کو به تابش زر کند مر سنگهای خاره را ف 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش ل لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ لاف از سخن چو در توان زد آن خشت بود که پر توان زد غ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ غمی افزود مرا بر غم ها فکر تاریکی و این ویرانی ژ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ژاله بر گل فتاده چون عرقی که به رحسار یار من باشد ژ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ژاله از نرگس فرو بارید و گل راآب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد ض 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ضربه ات کاری بود مطمئن باش و برو دل من سخت شکست و چه زشت، به من و سادگی ام خندیدی به من و عشقی پاک، که پر از یاد تو بود و خیالم می گفت تا ابد مال تو بود تو برو برو تا راحت تر، تکه های دل خود را سر هم بند زنم ! ق 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ قضارفت و قلم بنوشت فرمان تورا جز صبر کردن نیست درمان ف 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ فلک جز عشق محرابی ندارد جهان بی خاک عشق آبی ندارد م 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ مکن از خواب بیدارم خدایا که دارم خلوتی خوش با خیالش ل 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ورنه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست ن 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار چه کنم حرف دگر یاد ندادم استاد ر 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ رفتی و با تو رفت مرا شادی و امید دیگر چگونه عشق ترا آرزو كنم دیگر چگونه مستی یك بوسه ترا در این سكوت تلخ و سیه جستجو كنم ک 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش ولی آهسته میگویم الهی بی اثر باشد ث 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ثواب روزه و حج قبول، آنکس برد که خاک میکده عشق را زیارت کرد خ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خامی و ساده دلی شیوه جانبازان نیست خبری از بر آن دلبر عیار بیار ز 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد ب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده