کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ سجاده نشینی که مرید غم او شد آوازه اش از خانه خمار برآمد ... "و" 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ وقت آن آمد که در بزم وصالت جا کنم دیده را از دیدن رویت ضیافت ها کنم ت... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ تو جگر گوشه هم از شیر بریدی و هنوز / من بیچاره همان عاشق خونین جگرم 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ مکتب عشق بماناد و سیه حجره غم / که در او بود اگر کسب کمالی کردیم "د" 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنهای ببارد... "آ 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها عشق آسان نمود ولی اول افتاد مشکلها ک 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد / محقق است که او حاصل بصر دارد 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد / محقق است که او حاصل بصر دارد گلم چون حروف پیشنهادی نداده بودی من خودم شروع میکنم.. روا مدار خدایا که در حریم وصال رقیب محرمم در حرم نصیب من باشد م... 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ مزن بر صف رندان نظری بهتر از این بر در میکده می کن گذری بهتر از این ه 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ هر که دلارام دید از دلش آرام رفت چشم ندارد خلاص هر که در این دام رفت... "چ" 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ چه کنم گر نکنم ناله و فریاد و فغان کز فراق تو چنانم که بد اندیش تو باد گ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ گفتمش سیر ببینم مگر از دل برود وان چنان پای گرفتست که مشکل برود... "ف" 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ فکر بهبود خود ای دل ز دریدیگر کن درد عاشق نشود به به مداوایحکیم ر 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ رفتم اما دل من مانده بر دوست هنوز میبرم جسمی وجان در گرو اوست هنوز ش... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ شگفت نیست گر از غیرت تو بر گلزار بگرید ابر و بخندد شکوفه بر چمنش... "ب" 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بسم روز از غمت شب شد بسم شب روز ومن تنها بسر بردم غمین ز آن روزها نا شاد ازین شبها س... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ ساقی بده آن شراب گلرنگ مطرب بزن آن نوای بر چنگ ... "ه" 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ هرگز به گل لاله عذاری نرسیدیم چون بلبل مستی به بهاری نرسیدیم ج... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ به یک کرشمه زلیخاوشی دل ما را چنان ربود که یوسف دل زلیخا را ج... "ه" بودا...عیب نداره... جور بر من میپسندد دلبری زور با من میکند زورآوری ... "ی" 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یار اگر به زلف تو دست من بینوا نرسد گناه بخت پریشان و دست کوته من است ش... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده