surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ علت عاشق ز علتها جداست عشق اصطرلاب اسرار خداست غ... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ غبار راه راهگذارت کجاست تا حافظ به یادگار نسیم صبا نگه دارد ق... 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ قصه دشوار خود پیش تو گفتن مشکلست مشکلی دارم نمیدانم چه سان گویم تو را ن... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ نابرده رنج کنج میسر نمیشود مزد ان گرفت جان برادر که کار کرد ش 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ شب فراق که داند که تا سحر چندست مگر کسي که به زندان عشق دربندست ... "ز" 2 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ ز هر درگاه رانده، سخت وامانده رسیده نیمه شب از راه، تن خسته، غبارآلود نهاده سر بروی سینهء رنگین کوسن هائی که من در سالهای پیش همه شب تا سحر می دوختم با تارهای نرم ابریشم ط 4 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ طعنه بر خواری من ای گل بی خار نزن من به پای تو نشستم که چنین خار شدم ز... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ ز دو دیده خون فشانم زغمت شب جدایی چه کنم که هست اینها گل باغ آشنایی غ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ غم زمانه خورم يا فراق يار کشم به طاقتي که ندارم کدام بار کشم... "ط" 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ طره شبرنگ تو لیلی ودل مجنون آن لعل شکر بار تو شیرین وجان فرهاد او ف... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ فرخ صباح آن که تو بر وي نظر کني فيروز روز آن که تو بر وي گذر کني... "گ" 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم ای سلطان خوبانرحم کن بر این غریب گفت در دنبال دل ره گم کن مسکین غریب گ.. 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم ز مهر ورزان رسم وفا بیاموز گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید ب ... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ بس بگردید و بگردد روزگار دل به دنیا در نبندد هوشیار ا ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ اي که گفتي هيچ مشکل چون فراق يار نيست گر اميد وصل باشد همچنان دشوار نيست... "ی" 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد م ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ مشکن دلم که حقه راز نهان توست ترسم که راز در کف نامحرم اوفتد ... "ح" 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ در زوایای طربخانه جمشید فلک ارغنون ساز کند زهره به آهنگ سماع ف ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ در زوایای طربخانه جمشید فلکارغنون ساز کند زهره به آهنگ سماع ف ... آقای محمد..."ح" بود حرف پیشنهادی... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ آقای محمد..."ح" بود حرف پیشنهادی... معذرت میخام. آخر شعرتون "د" بود اشتباه نوشتم ببخشین. حلاوتی که تو را در چه زنخدان است به کنه آن نرسد صد هزار فکر عمیق ف ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده