goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ غلط است این که بگویند به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد، دل تو خبر ندارد! ش... 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ غلط است این که بگویند به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد، دل تو خبر ندارد! ش... عزیز جان سعی کن شعر رو درست بنویسی مصرع اول شعر اصلش اینجوریه (غلط است اینکه گویند به دلی ره است دل را) شیرین دهنا اینهمه شیرین نتوان بود شیری که تو خوردی مگر از شیره جان بود د... البته ببخشید فضولی کردم 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ در آن نفس که بمیرم به آرزوی تو باشم بدان امید و دهم جان که خاک کوی تو باشم ف ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فرهاد را چو بر رخ شيرين نظر فتاد دودش به سر درآمد و از پاي درفتاد ... "ر" 2 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ راز موجودی که دیگر هیچ نیست جز وجودی نفرت آور بهر تو آه، این است آنچه رنجم می دهد ور نه، کی ترسم ز خشم و قهر تو "و" 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ وقت آن است که خون موج زند در دل لعل وین تعابن که خزف می شکند بازارش ب ... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ باد آمد بوی عنبر اورد بادام و شکوفه بر سر اورد ش... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ شاه شمشاد قدان خسرو شيرين دهنان _____ كه به مژگان شكند قلب همه صف شكنان ج... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ جنبش سرو تو پنداري کز باد صباست نه که از ناله مرغان چمن در طربست ... "ن" 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد خ ... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ خفتن عاشق يکيست بر سر ديبا و خار چون نتواند کشيد دست در آغوش يار ... "س" 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سر گشتگی ز دیده من شد نصیب دل دل را ز دست دیده به راه میکشم م... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ميان انجمن از لعل او چو آرم ياد مرا سرشک چو ياقوت در کنار آيد... "ی" 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ یک ورق ز اوصاف حسنت خواند بلبل در چمن دفتر گل را صبا بر هم زد وبر آب ریخت خ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ خوشست درد که باشد اميد درمانش دراز نيست بيابان که هست پايانش ... "ه" 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ هر کجا شبها ز سوز خویش گفتم شمه ای شمع را بگداختم آتش زدم پر وانه را ق... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قلب بی تاب مرا بی تاب تر مکن چشم گریان مرا گریان تر مکن ط... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ طفل زمان فشرد چو پروانه ام به مشت جرم دمی که بر سر گلها نشسته ام ف... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فاش میگویم و از گفته خود دل شادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم ف... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ فتنهام بر زلف و بالاي تو اي بدر منير قامتست آن يا قيامت عنبرست آن يا عبير ... "ع" 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده