AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ شهری که شه و شحنه و شیخش همه مستند شاهد شکند شیشه که بیم عسسی نیست به دلخواه... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ تا به پای دار آمد از پی ام شیون کنان هیچ جا در حق ما زنجیر کوتاهی نکرد م... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش ،؛، هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت ژ.... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ژاله از روی لاله دور مکن تا نسوزد ز شعله بستان را ص... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ صد باد صبا اینجا با سلسله می رقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی ح... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ حافظ نهاد نیک تو کامت برآورد جان ها فدای مردم نیکو نهاد باد ذ... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ذرۀ خاکم و در کوی توام جای خوش است ترسم ای دوست که بادی ببرد ناگاهم ژ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ژاله از نرگس فرو باريد و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد ... "ع" 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران ساده دل من که قسمهای تو باور کردم ش ... 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ شاید نبینمت فراموشت کنم شاید نداره بعد از این باید فراموشت کنم د.. 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ محکمترست حزم تو از کوه بيستون صافيترست عزم تو از خنجر صقيل... "ص" 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ صحبت و ژاله میچکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز و بده جام یک منی ق .... 2 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ با یاد تو خود کرده ام ای دوست چنانک در هر جه نظر کنم تو را می بینم ی......... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ با یاد تو خود کرده ام ای دوست چنانکدر هر جه نظر کنم تو را می بینم ی......... عزیزم باید با "ق" شروع می کردی...حالا عیب نداره... يارا بهشت صحبت ياران همدمست ديدار يار نامتناسب جهنمست ... "د" 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ دوش مرغی به صبح می نالید عقل و صبرم ببرد و طاقت و هوش ق.... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ قيامت باشد آن قامت در آغوش شراب سلسبيل از چشمه نوش... "و" 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ وفا مجوی زخوبان که در شکستن عهد چو در شکست سر زلف خود سبک دستند ث... 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ثمری گر ندهد آه فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد ل... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ورنه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست ژ.... 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ژاله و صبح بهم بافته کافور وگلاب زین و آن داروی هر درد سر آمیخته اند غ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده