AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سلسلۀ موی دوست حلقۀ دام بلاست هرکه در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ تو را چنان که تویی هر نظر کجا بیند به قدر دانش خود هر کسی کند ادراک ا ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی د... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش از مردم نامرد که حقت این است ن ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا ب... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بنده پیر خراباتم که لطفش دائم است ور نه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست ف ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ فاش می گویم و از گفتۀ خود دلشادم بندۀ عشقم و از هر دو جهان آزادم ک... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ کرشمههاي سر زلف در بنا گوشش حديث درد دلم ره نداد در گوشش ... "ر" 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه چون تو پاک نیست گ... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی ت ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ تاب من از تاب تو افزون تر است گرچه تو سرخی به نظر من سپید س... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سوختم در حسرت یک یا ربت غیر لیلا بر نیامد از لبت روز و شب او را صدا کردی ولی دیدم امشب با منی گفتم بلی ر ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم پ... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ پیر سال و ماه نیم من یار بیوفاست بر من چو عمر میگذرد پیر از آن شدم ه ... 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ هر که عاشق شد جفا بسیار می باید کشید بهر یک گل منت از صد خار می باید کشید م.... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ می نوش که عمر جاودانی این است خود حاصلت از دور جوانی این است هنگام گل و مل است و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی این است به دلخواه.... 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن م.... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مجمع خوبی و لطف است عذار چو مهش لیکنش مهر و وفا نیست خدایا بدهش ل... 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ لازمه ی عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ورنه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست م.... 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ما بریدیم از همه عالم به غیر از یار خود هر دو عالم را رها کردیم جز دلدار خود ش... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده