hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چاره مرگ نه کاریست حقیر زنده را دل نشود از جان سیر گ بده بیاد 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گر روی پاک و مجرد چو مسیحا به فلک از چراغ تو به خورشید رسد صد پرتو ت ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق هردم از نو غمی آید به مبارکبادم ط بده بیاد 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ طمع ِ خام بین که قصه ی فاش از رقیبان نهفتنم هوس است ر ... 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رشته ی پیوند یاران را بریدن سهل نیست چهره ی برگ خزان زرد از جدایی می شود ح 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حال دل با تو گفتنم هوس است خبر دل شنفتنم هوس است ک ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۸۹ که دارد چون علی شاهی سوار و سرور و صفدر همایون بخت و فرخ بار ملک آرا و دین پرور ش بده بیاد 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شرم از آن چشم سیه بادش و مژگان دراز هرکه دل بردن او دید و در انکار من است ز ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زنخدان فرو برد چندی به جیب که بخشنده روزی فرستد زغیب خ بده بیاد 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه کز دست غم،خلاص ِمن آنجا مگر شود ف ... لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فغان کاین لولیان شوخ شیرین کار شهر آشوب چنان بردند صبر از دل که ترکان خوان یغما را ع بده 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عاشق و مخمور و مهجورم،بت ساقی کجاست گو که بخرامد که پیش سرو بالا میرمت و ... 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وطن یعنی وطن استان به استان خراسان ، سیستان ، سمنان ، لرستان کویر لوت ، کرمان ، یزد ، ساری سپاهان ، هگمتانه ، بختیاری طبس ، بوشهر ، کردستان ، مریوان دو آذربایجان ، ایلام گیلان اراک ، فارس ، خوزستان و تهران بلوچستان و هرمزگان و زنجان وطن یعنی سرای ترک با پارس وطن یعنی خلیج تا ابد فارس ببخشید که زیاده حیفم اومد حذفشون کنم بعدی با ص 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ صنما جفا رها کن،کرم این روا ندارد بنگر به سوی دردی که ز کس دوا ندارد ج . . . 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جفا و جور تو عمری به این امید کشیدم که بینم از تو وفائی گذشت عمر و ندیدم بعدی با ق 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ قامتش را سرو گفتم سر کشید از من به خشم دوستان از راست می رنجد نگارم چون کنم ذ 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ذکر رخ و زلف تو دلم را وردیست که صبح و شام دارد خ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیزید خزآرید که هنگام خزان است باد خنک از جانب خوارزم وزان است آن برگ رزان بین که برآن شاخ رزان است گویی به مثل پیرهن رنگرزان است دهقان به تعجب سر انگشت گزان است وندر چمن و باغ نه گل ماند و نه گلزار بعدی با ط 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ طاعت از دست نیاید گنهی باید کرد در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد ر ... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ راز درون پرده ز رندان مست پرس کاين حال نيست زاهد عالي مقام ح....... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده