Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ عاشق از مُلك عقل بيرون است بادِ سر گشته اي چو مجنون ست عشق شيرين كجا رود از ياد تيشه شد تاجِ تارك فرهاد م.. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ عالم که عارفان را گوید نظر بدوزید گر یار ما ببیند صاحبنظر باشد ر 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ روز وشب روی تو در آیینه ما پیداست بجز از عهد تو با هیچ نبستیم بس است ب... 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ روز وشب روی تو در آیینه ما پیداست بجز از عهد تو با هیچ نبستیم بس است ب... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بهر یک جرعه می منت ساقی نکشیم اشک ما باده ما دیده ما شیشه ما د ... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دوباره صبح می شود غروب تنگ خانه ام دوباره خنده می زند شکوفه ترانه ام ص... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دوش حورازادهای دیدم که پنهان از رقیب در میان یاوران میگفت یار خویش را ش.... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شب گذشته شتابان به رهگذار تو بودم به جلد رهگذر اما در انتظار تو بودم ع ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ عشق و کمين گشادنی، ما و ز جان بريدنی يار و کمان کشيدنی، ما و به خون تپيدنی ... "پ" 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ پر پروانه شکستن هنر انسان نیست گر بشکستیم ز غفلت من و مایی نکنیم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به خاطر ندادن حرف پیشنهادی با اجازه تون خودم میگم. جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را ش ... 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شمس تبریزی برآر از چاه مغرب مشرقی همچو صبحی کو برآرد خنجر مغمود را دلخواه... 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند ج.. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ کی رفتهای زدل که تمنا کنم تو را کی بودهای نهفته که پيدا کنم تو را ... "ر" 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ جام می و خون دل هر یک به کسی دادند در دایره قسمت اوضاع چنین باشد ======================== روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی آب تویی کوزه تویی آب ده این بار مرا دلخواه... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به نظر کیمیا کنندآیا بود که گوشه چشمی به ما کنند ج.. جهان عشق ندانم چه زير سر دارد که زير هر قدمي يک جهان خطر دارد ... "ز" 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ زلف تو بر رخت شام است بر سحر عشق تو در دلم گنج است در خراب دلخواه... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ زندگی از بس گهی عزت گهی هم خوار دارد چرخ بازیگر از این بی مهریا بسیار دارد ق ... 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ قطره اشکیم اما در درون دل نهان گر به سوی دیده ره یابیم دریا میشویم خ.. 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خاموش که سرمستم بر بست کسی دستم اندیشه پریشان شد تا باد چنین بادا دلخواه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده