moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چون کژ کنی به شیوه به سر بر کلاه را زلف و رخ تو طیره کند مشک و ماه را ز ... 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ زحمت چه میکشی پی درمان ما طبیب ما به نمیشویم تو بدنام میشوی س... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ سالها چیزی به نام زندگانی داشتم عالمی آشفته با نام جوانی داشتم ه ... 5 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ هرگزم نقش تو از لوح دل وجان نرود هرگز از ياد من ان سرو خرامان نرود ر... 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ رندان تشنه لب را آبی نمی دهد کس گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت ا... 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ از دل سخت تو کز سنگ سيه سختتر است میتوان يافت که آه دل ما بیاثر است ... "د" 6 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ در خرابات مغان ما نیز هم منزل کنیم کاین چنین رفتست در در عهد ازل تقدیر ما م 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است ژ 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ ژاله بر لاله فرود آمده هنگام سحر راست بر عارض گلبوی عرق کرده یار د ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ در خلوتی که ره نيست پيغمبر صبا را آنجا که میرساند پيغامهای ما را ... "ج" 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ جانا حدیث شوقت در داستان نگنجد رمزی ز راز عشقت در صد بیان نگنجد دلخواه... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ به دو زلف یار دادم دل بیقرار خود را چه کنم سیاه کردم همه روزگار خود را ی ... 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نامکرر است دلخواه... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ شبی ار به دستم افتد سر زلف یار با من همه مو به مو شمارم غم بی شمار خود را 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ چون حزفی انتخاب نکردید با اجازه ... از شعر های خودم استفاده میکنم بدام زلف طنازی گرفتار آمدم امشب زبهر چشم میگونش خریدار آمدم امشب ع... 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ چون حزفی انتخاب نکردید با اجازه ... از شعر های خودم استفاده میکنم بدام زلف طنازی گرفتار آمدم امشب زبهر چشم میگونش خریدار آمدم امشب ع... به و به... عمری که صرف عشق نگردد بطالت است راهی که رو به دوست ندارد ضلالت است ... "ل" 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ لبت را چون لبان فرخی دوزند تو را در آتش اندیشه ات سوزند ن ... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ندانم نامت ای زیبا چه سان نامت زبان آرم مسیحا دم پری پیکر پری رو یا پریسایی ر... (از آثار حقیر) 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ آفرین استاد روزگاری من و دل ساکن کویی بودیم ساکن کوی بت عربده جویی بودیم دلخواه... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ای بسا ابلیس آدم رو که هست پس به هر دستی نباید داد دست س 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده