mani24 29665 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 من آن پیرم که شیران را به بازی برنمیگیرم تو آهووش چنان شوخی که با من میکنی بازی گ ... گر طمع داری از آن جام مرصع می لعل ای بسا در که به نوک مژهات باید سفت تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت م............... 2
ara engineer 1866 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 مرا مهر سيه چشمان ز سر بيرون نخواهد شد قضای آسمان است اين و ديگرگون نخواهد شد.. ث 2
mani24 29665 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده عشق را زیارت کرد مقام اصلی ما گوشه خرابات است خداش خیر دهاد آن که این عمارت کرد ث.................... 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 ثنا و حمد بی پایان خدا را که صنعش در وجود آورد ما را mani24 چرا ث ندادی؟ ژ 1
پاییزان 3604 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد ( ژغ ژغ هم به صدایی می گن که از به هم خوردن دندان به و جود میاد یا صدایی که از به هم خوردن چیزی که در کیسه ای ریخته باشند و امثالهم....) ط..... 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 طالع اگر مدد دهد، دامنش آورم به کف گر بکشم زهی طرب ور بکشد ز هی شرف ق 1
پاییزان 3604 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب دور خواهم شد از این خاک غریب که در کسی نیست که در بیشه عشق قهرمانان را بیدار کند همچنان خواهم راند همچنان خواهم خواند دور باید شد از این خاک غریب گ.... 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید ض... 1
mani24 29665 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 ضایع مکن این دم ار دلت شیدا نیست کاین باقی عمر را بها پیدا نیست ض........... 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 ضعیفان را مکن در دل گزندی که درمانی به جور زورمندی ظ.......... 1
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 ظالم نفس خود هست هرکه در این روزگار.........انده پیمان خورد می نخورد آشکار ک........................ 1
MAHSHID_ACc 55 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 چه پرواز بلندی داشتم همراه با خورشید که می سودم به بام آسمان چون صبح،پیشانی ندانستم که در پایان این پرواز رویایی فرودی هست و تاریکی،سکوتی هست و حیرانی ف.... 1
پاییزان 3604 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 فریب حاشیه امن را نخواهم خورد اگر چه متن سفرنامه خط به خط خطر است پ.... 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 563]پیش شیری آهویی بیهوش شد هستی اش در هست او روپوش شد چ.... [/TD] [/TR] [/TABLE] 2
mani24 29665 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 چو جان فدای لبش شد خیال میبستم که قطرهای ز زلالش به کام ما افتد خیال زلف تو گفتا که جان وسیله مساز کز این شکار فراوان به دام ما افتد ص............ 1
پاییزان 3604 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 صخره ی "سیزیف " را می کشم بر دوش " آدم " ام تبعیدی خاکی که تقدیرش گرانباری ست از خزان خود چرا نالم به کافر نعمتی ؟ وقتی با خزانم نیز باغ دوست را چشم خریداری ست گ.... 1
mani24 29665 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 صخره ی "سیزیف " را می کشم بر دوش " آدم " ام تبعیدی خاکی که تقدیرش گرانباری ست از خزان خود چرا نالم به کافر نعمتی ؟ وقتی با خزانم نیز باغ دوست را چشم خریداری ست گ.... گفتم ای بخت بخفتیدی و خورشید دمید گفت با این همه از سابقه نومید مشو گر روی پاک و مجرد چو مسیحا به فلک از چراغ تو به خورشید رسد صد پرتو تکیه بر اختر شب دزد مکن کاین عیار ت................... 1
پاییزان 3604 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 تو سرنوشت منی از تو کجا بگریزم؟ کجا رها شوم از این طلسم ؟ تا بگریزم اسیر جذبه ی بی امانت آن پر کاهم که نا توانمت از طیف کهربا بگریزم خ.... 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 خسته در حبس زمینم ماه من یادم کن به نگاهی به پیامی سخنی شادم کن و... 1
ارسال های توصیه شده