mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من آن پیرم که شیران را به بازی برنمیگیرم تو آهووش چنان شوخی که با من میکنی بازی گ ... گر طمع داری از آن جام مرصع می لعل ای بسا در که به نوک مژهات باید سفت تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت م............... 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ مرا مهر سيه چشمان ز سر بيرون نخواهد شد قضای آسمان است اين و ديگرگون نخواهد شد.. ث 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده عشق را زیارت کرد مقام اصلی ما گوشه خرابات است خداش خیر دهاد آن که این عمارت کرد ث.................... 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ثنا و حمد بی پایان خدا را که صنعش در وجود آورد ما را mani24 چرا ث ندادی؟ ژ 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد ( ژغ ژغ هم به صدایی می گن که از به هم خوردن دندان به و جود میاد یا صدایی که از به هم خوردن چیزی که در کیسه ای ریخته باشند و امثالهم....) ط..... 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ طالع اگر مدد دهد، دامنش آورم به کف گر بکشم زهی طرب ور بکشد ز هی شرف ق 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب دور خواهم شد از این خاک غریب که در کسی نیست که در بیشه عشق قهرمانان را بیدار کند همچنان خواهم راند همچنان خواهم خواند دور باید شد از این خاک غریب گ.... 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید ض... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ضایع مکن این دم ار دلت شیدا نیست کاین باقی عمر را بها پیدا نیست ض........... 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ضعیفان را مکن در دل گزندی که درمانی به جور زورمندی ظ.......... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ ظالم نفس خود هست هرکه در این روزگار.........انده پیمان خورد می نخورد آشکار ک........................ 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ کوه ها با همند و تنهایند همچو ما با همان تنهایان چ..... لینک به دیدگاه
MAHSHID_ACc 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ چه پرواز بلندی داشتم همراه با خورشید که می سودم به بام آسمان چون صبح،پیشانی ندانستم که در پایان این پرواز رویایی فرودی هست و تاریکی،سکوتی هست و حیرانی ف.... 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ فریب حاشیه امن را نخواهم خورد اگر چه متن سفرنامه خط به خط خطر است پ.... 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 563]پیش شیری آهویی بیهوش شد هستی اش در هست او روپوش شد چ.... [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ چو جان فدای لبش شد خیال میبستم که قطرهای ز زلالش به کام ما افتد خیال زلف تو گفتا که جان وسیله مساز کز این شکار فراوان به دام ما افتد ص............ 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ صخره ی "سیزیف " را می کشم بر دوش " آدم " ام تبعیدی خاکی که تقدیرش گرانباری ست از خزان خود چرا نالم به کافر نعمتی ؟ وقتی با خزانم نیز باغ دوست را چشم خریداری ست گ.... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ صخره ی "سیزیف " را می کشم بر دوش " آدم " ام تبعیدی خاکی که تقدیرش گرانباری ست از خزان خود چرا نالم به کافر نعمتی ؟ وقتی با خزانم نیز باغ دوست را چشم خریداری ست گ.... گفتم ای بخت بخفتیدی و خورشید دمید گفت با این همه از سابقه نومید مشو گر روی پاک و مجرد چو مسیحا به فلک از چراغ تو به خورشید رسد صد پرتو تکیه بر اختر شب دزد مکن کاین عیار ت................... 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ تو سرنوشت منی از تو کجا بگریزم؟ کجا رها شوم از این طلسم ؟ تا بگریزم اسیر جذبه ی بی امانت آن پر کاهم که نا توانمت از طیف کهربا بگریزم خ.... 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ خسته در حبس زمینم ماه من یادم کن به نگاهی به پیامی سخنی شادم کن و... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده