mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ غافل از مور مشو گرچه سلیمان باشی که ز هر ذره به درگاه خدا راه بود پ پاییز ای فصل برگ ریز. و ای آبان تو ای ماه جدایی غمی دارم به دل, از تو گلایه کجا بردی آفتاب را؟ من به سایه آهای ای ماه زرده بی طرفدار مرا در خود رها کن رها کن دست بردار... م................. 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ متن خبر که یک قلم بیتو سیاه شد جهان حاشیه رفتنم دگر نامه سیاه کردنست ق ... 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ قد همه دلبران عالم.............پیش الف قدت چو نون باد.:(87): ج 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ جانا ز لطف ایزدی گر بر دل و جانم زدی هرگز نگویی انوری، روزی وفادارم ترا ذ ... 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ذوقی چنان ندارد بی دوست زندگانی.........دودم به سر برآمد زین آتش نهانی :cryingf: غ... 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ غرق خون بود ونمی مرد زحسرت فرهاد خواندم افسانه ی شیرین و بخوابش کردم ظ ... 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ظالم نفس خود هست هرکه در این روزگار.........انده پیمان خورد می نخورد آشکار گ 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ گویند صبر کن که تورا صبر بر دهد آری دهد ولیک به خون جگر دهد ما عمر خویش به صبوری گذاشتیم عمر دگر بباید تا صبر بردهد ط ... 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ طلب نمیکنی از من سخن ,جفا این است.............وگرنه با تو چه بحث است از سخندانی :vahidrk: د... 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دیر جوشی تو در بوتهی هجرانم سوخت ساختم اینهمه تا وارهم از نامیها پ ... 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت..........ناخلف باشم اگر من به جویی نفروشم ز... 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ زان یار دلنوازم شکریست با شکایـــــــت گر نکته دان عشقی خوش بشنو این حکایت چ ...:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ چون غمت را نتوان یافت مگر در دل شاد........ما بع امید غمت خاطر شادی طلبیم:icon_pf (34): ث... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ثـــــلاثین و ثـــــلاثین و ثـــلاثین به حق سوره ی طه و یاسین ... ث ... 2 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ثواب مسجد و محراب و منبر.....بر امیرالمومنین آقای قنبر ژ... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ژغ ژغ دندان اودل می شکست جان شیران جمله سید می شدزدست ژ ... 3 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ژغ ژغ آن عقل و مغزت را برد.........صدهزاران عقل را یک نشمرد(معنی ژغ ژغ چیه؟) ن... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نرگس مردم کشت ننگرد از گوشهای تا نستاند به ناز جان نظر باز را نمیدونممم ن ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نمی دارد کسی هم دوستم ای دل چرا دلخوش به پاییزی کند مردم؟ برای برگ ریزانش؟ برای لختی سبزان پا بر خاک؟ برای چه؟ ولی می گویم ای مردم بیایید و ببینیدم خزانم من خزانستان و شاید لذت باران چه می داند کسی شاید مبارک باد میلادم م................ 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من آن پیرم که شیران را به بازی برنمیگیرم تو آهووش چنان شوخی که با من میکنی بازی گ ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده