پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ قافله گم شد ره منزل نبرد دور شد از دیده ی وی ساربان پیر شد این عالم و آدم ولی بخت تو را هست که هستی جوان ر.... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ رساند کار به جایی جفای گل چینان که در معاینه بر روی باغبان بستند ک ... 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ کمندم بلند بود ولی با تو برنتافت کجا ؟ کی ؟ کدام ماه، اسیر پلنگ شد ؟ پ... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ پیداست از گلاب سرشکم که من چو گل یک روز خنده کردم و عمری گریستم گ ... 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ گل ها نثار کن چون دلت در قدوم دوست از سوی اوست حرف صفا همچو پیک جام ک.... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ کاروانی که بود بدرقه اش حفظ خدا به تجمل بنشیند،بحلالت برود م.... 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ موج دریای دلت ، چشم ولی آرام است شور سرشار دلم، چشم ولی آرام است قله کوه قلم ، ابر گرفته است و خموش گر که گویم سخنی دامنه اوهام است س.... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ سر ارادت ما و آستان حضرت دوست که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست م ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مرا با خود مبر اما نه هرگز میندازم نظر اما نه هرگز گذارت گر به میخانه است هشدار مخور می اینقدر اما نه هرگز ش.... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ شب است و آنچه دلم کرده آرزو اینجاست ز عمر نشمرم آن ساعتی که او اینجاست ع 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ عشق را دیده و نشناخت ترنج از دستش آنکه می خواست زهر وسوسه عاری بودن باز بودن و نبودن ؟ اگر این است سوال همچنان بودن اگر با توام ، آری بودن ت.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ تو را من چشم در راهم شباهنگام...... ش.... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ شب رسید و این کویر افتاد در کامش خموش بر دل گمگشته ام خط شهابی نیست نیست گ.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید گفتم که ماه من شو گفتا اگر بر آید م... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آیدگفتم که ماه من شو گفتا اگر بر آید م... من یه عکسم توی قاب گریه ها تو دیگه زندونی قاب نشو ! تازه شو ! بی بی برفی ! چتر آفتابیت رو وا کن ! خاطره های قشنگ رو از تو قصه مون سوا کن ! l....... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ من یه عکسم توی قاب گریه ها تو دیگه زندونی قاب نشو ! تازه شو ! بی بی برفی ! چتر آفتابیت رو وا کن ! خاطره های قشنگ رو از تو قصه مون سوا کن ! l....... چون مشخص نکردی من با الف میگم آنكه دستور زبان عشق را بیگزاره در نهاد ما نهاد خوب میدانست تیغ تیز را در كف مستی نمیبایست داد ع ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ چون مشخص نکردی من با الف میگم آنكه دستور زبان عشق را بیگزاره در نهاد ما نهاد خوب میدانست تیغ تیز را در كف مستی نمیبایست داد ع ... عاشق از قاضی نترسد می بیار بلکه از یرغوی دیوان نیز هم محتسب داند که حافظ عاشق است و آصف ملک سلیمان نیز هم م.................. 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن سایهی دولت همه ارزانی نودولتان من سری آسوده خواهم زیر بال خویشتن ف ... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن سایهی دولت همه ارزانی نودولتان من سری آسوده خواهم زیر بال خویشتن ف ... فرخنده باد طلعت خوبت که در ازل ببریده اند بر قد سروت قبای ناز غ... لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ غافل از مور مشو گرچه سلیمان باشی که ز هر ذره به درگاه خدا راه بود پ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده