An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ قیاس کردم و تدبیر عقل در ره عشق چو شبنمی است که بر بحر می کشد رقمی... ر... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن د ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند... ح..... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای گفت یا ابریست یا برقیست یا افسانه ای گفتم آنها که دل براونهند گو باز چیست؟ گفت یا کورند یا کرند یا دیوانه ای چ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چشمی به تخت و پخت ندارم مرا بس است یک صندلی خالی برای نشستن کنار تو... خ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خدایا به نور صراحی و جام به آن می که خصم است با ننگ و نام که شادی ما از غم خویش کن زعصیان ما مغفرت بیش کن پ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ پیداست از گلاب سرشکم که من چو گل یک روز خنده کردم و عمری گریستم ت ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ تو در چشم من همچو موجی خروشنده و سرکش و ناشکیبا که هر لحظه ات می کشاند به سویی نسیم هزار آرزوی فریبا چ ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ چه بیداری تلخی بود از خواب خوش مستی که در کامم به زهرآلود شهد شادمانی را پ ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ پیش از آن کاندر جهان باغ می و انگور بود از شراب لایزالی جان ما مخمور بود ما به بغداد جهان لاف انا الحق میزدیدم پیش از این کان دار و گیر و نکته منصور بود ذ ... 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ذکر رخ و زلف تو دلم را وردیست که صبح و شام دارد ... گ... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ گرد مرد رهی میان خون باید رفت از پای فقاده سرنگون باید رفت د ... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی یارب ایکاش نیافتد به کسی کار کسی ج ... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ جرعه ی جام بر این تخت روان افشانم غلغل چنگ در این گنبد مینا فکنم ح.... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست که آشنا سخن آشنا نگه دارد چ ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ چون بلبلی که با قفس آید به گلستان رفتم به کشور خود و در غربتم هنوز ن ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ نه فرشته ام نه شیطان کیم و چیم ؟ همینم! نه ز بادم نه ز آتش که نواده زمینم منم و چراغ خردی که بمیرد از نسیمی نه سپیده دم به دستم نه ستاره بر جبینم ل..... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ لب بسته ای ز گفتن راز نهان رهی غافل که از زبان تو گویاتر است اشک خ ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ خاک باران خورده آغشته است با بوی تنت باد، بوی آشنا می آورد از مدفنت زنده ای در هر گیاه تازه کز خاکت دمد گر چه می دانم که ذره ذره می پوسد تنت... غ.... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ غم تو قصه عشق است و با همه تکرار به هر زمان و به هر جای و هر زبان تازه است چنان که ماتم تو کهنگی نمی گیرد شرار کینه ما نیز همچنان تازه است م.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده