پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ چشمت ستاره اش را چندان چراغ وسوسه خواهد کرد تا من به آفتاب بگویم : نه 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ چه چیز داری با خویشتن که دیدارت چو قله های مه آلود ، محو و رویایی ست گ.... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی م ... 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ مدامم دل به راه و دیده تر بی شراب عیشم از خون جگر بی ببویت زندگی یابم پس از مرگ ترا گر بر سر خاکم گذر بی... 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ مدامم دل به راه و دیده تر بیشراب عیشم از خون جگر بی ببویت زندگی یابم پس از مرگ ترا گر بر سر خاکم گذر بی... حرف پیشنهادی کو؟ من اگر عاشق نباشم از خودم سيرم من اگر عاشق نباشم زود ميميرم ن ... 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم... ف.... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ فقط سوز دلم را در جهان پروانه میداند غمم را بلبلی که آواره شد از لانه میداند ع ... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ عمرم همه در هجر تو بگذشت که روزی در بر کنم از وصل تو تشریف کرامت ن ... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ نامهرباني را هم از تو دوست خواهم داشت بيهوده ميكوشي بماني مهربان اي دوست آنسان كه ميخواهد دلت با من بگو آري من دوست دارم حرف دل را بر زبان اي دوست ذ ...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ذره ذره می روم تحلیل، سنگ ساحلم من خویش را در معرض امواج توفانی نهاده....:hapydancsmil: ث..... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ثريا بر نديمي خاص گشته عطارد بر افق رقاص گشته ب ... 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ با تو حس شعر بیشتر در من گل می کند یاسم و باران که می بارد معطر می شوم.... م.... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ مكن منع من بي دل ز بسيار آمدن سويت كه صد بار آرزويش دارم و يك بار مي ايم... گ ... 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ گر این حقیقت است که ما هم زبان شدیم بر روی تو تنیده مجازی، چه خوانمش... ک.... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ کنون با بار پیری آرزومندم که برگردم بدنبال جوانی کوله بار زندگانیرا ی ... 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ یک جرعه زین می نوش کن وز های و هو خاموش کن عشق است اینک ! گوش کن : انگشت بر در می زند ... ع... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ عجب علمیست علم هیئت عشق که چرخ هشتمش هفتم زمین است ... ق ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ قله کوه قلم ، ابر گرفته است و خموش گر که گویم سخنی ، دامنه ی اوهام است خ.... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خیال خال تو باخود به خاک خواهم برد که تاز خال تو خاکم شود عبیر آمیز ل... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ لیـــلای دلـــم هـــوای مجنون دارد در سینه غمی عمیق ،مدفون دارد چ ... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده