sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ حقیقت را نخواهی دید جز با دیدهی معنی نخواهی یافتن در دفتر دیو این معانی را چ... 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ چون غمت را نتوان یافت مگر در دل شاد ما به امید غمت خاطر شادی طلبیم ث.. 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ثمین تار برای ترانه می خواند ملودی غمگین روزگار ما را ص... 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ صبح روزی پشت درمی آید و من نیستم قصه ی دنیا به سر می آید و من نیستم ط... 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ طلب کردم زدانایی یکی پند مرا بفرمود با نادان مپیوند ف... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ فقر ظاهر مبین که حافظ را سینه گنجینه ی محبت اوست س... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سالها دل طلب جام جم از ما مي كرد آنچه خود داشت ز بيگانه تمنا مي كرد غ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ غرض نقشی است کز ما باز ماند که هستی را نمی جویم بقایی ی 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ يار با ماست چه حاجت که زيادت طلبيم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس چ 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ چه راز ها که نگفتیم هم چنان در دل نهفته ماند ،چو گنجی که در خرابی بود گ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ گفتم ای سلطان خوبانرحم کن بر این غریب گفت در دنبال دل ره گم کن مسکین غریب ژ 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ ژاله و صبح بهم بافته کافور و گلاب زین و آن دارویِ هر دردِ سر آمیخته اند و 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ وگر چنانچه در آن حضرتت نباشد بار برای دیده بیاور غباری از در دوست ب 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ باز كن پنجره را من تو را خواهم برد به سر رود خروشان حیات آب این رود به سرچشمه نمی گردد باز بهتر آنست كه غفلت نكنیم از آغاز غ 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ غلط است این که گویند به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد ، دل تو خبر ندارد ه.. 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ همه ی هستی من آیه ی تاریکیست که تو را با خود تکرار کنان به سحرگاه شکفتن ها و رستن های ابدی خواهد برد ل... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ لالا گل پونه بابات رفته دلم خونه لالا گلم باشی تسلای دلم باشی ل... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تو گل سرخ منی تو گل یاسمنی تو چنان شبنم پاك سحری ؟ نه از آن پاكتری تو بهاری ؟ نه بهاران از توست از تو می گیرد وام هر بهار اینهمه زیبایی را ط.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن که دوست خود روش بنده پروری داند ش... 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ شب است و سکوت است و ماه است و من شب و های های غریبانه ام ر.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده