real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ گفتم غم تو دارم ، گفتا غمت سر آيد گفتم كه ماه من شو ، گفتا اگر برآيد گفتم زمهر ورزان رسم وفا بياموز گفتا زخوب رويان اين كار كمتر آيد ز.. 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ زیبا هوای حوصله ابریست چشمی از عشق ببخشایم تا رود آفتاب بشوید دلتنگی مرا ح.... 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای گفت یا ابریست یا برقیست یا افسانه ای گفتم آنها که دل براونهند گو باز چیست؟ گفت یا کورند یا کرند یا دیوانه ای ث... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ثریا بالاتر از هفت آسمان بود هر چه دست انداختم باز کوتاه بود ز... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ زشت بايد ديد و انگاريد خوب زهــر بايد خورد و انگاريد قـنـد ق... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ قایقی خواهم ساخت دور خواهم شد از این خاک غریب!!! خ..... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ خستگان را چو طلب باشد و قوت نبود گر تو بيداد كنى شرط مروت نبود ف... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ فراق روی تو آن روز نفس کشتن بود نظر به روی تو امروز روح پروردن ن.... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نه من سبوكش اي دير رندسوزم و بس بسا سرا كه در اين كارخانه سنگ و سبوست س... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سر ز حسرت بدر ميكده ها بركردم چون شناساى تو در صومعه يك پير نبود م... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای اسمان اینست و دگرگون نخواهد شد ش... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ شكسته گشت چو پشت هلال قامت من كمان ابروى يارم چو وسمه باز كشيد ت... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تا فضل و عقل بيني بيمعرفت نشيني يك نكته ات بگويم خود را مبين كه رستي ع... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ عاشق اگر بیند ستم،کی شکوه از یارش کند بلبل نمی رنجد زگل، هرچند آزارش کند ش... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ شاهدان را گر وفايي ديدمي زر و سر در پايشان افشاندمي ج... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ جهان و هر چه در او هست سهل و مختصرست زاهل معرفت اين مختصر دريغ مدار ه.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ هر كو نكند فهمي زين كلك خيال انگيز نقشش به حرام ار خود صورتگر چين باشد ح... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ حالت سوخته را سوخته دل داند وبس شمع دانست که جان دادن پروانه ز چیست ن... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نخست موعظه ء پير صحبت اين حرفست كه از مصاحب ناجنس احتراز كنيد د... 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ درین دریا بسی کشتی براندم به آخر رخت در دریا فشاندم ح.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده