skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شنیده ام سخنی خوش که پیر کنعان گفت فراق يار نه آن می کند که بتوان گفت حديث هول قیامت که گفت واعظ شهر کنايتیست که از روزگار هجران گفت ق......... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ قامتش را سرو گفتم سر کشید از من بخشم دوستان از راست می رنجد نگارم جون کنم ن... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ نیست نگاری که در این دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم از اینجا ببرد ط ... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ طبیب عشق منم باده ده که این مجنون فرراغت آرد و اندیشه ی خطا ببرد ب... 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ به روز نیک کسان گفت غم مخور بسا کسان که به روز تو آرزومندند غ......... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگ تنعم پذیرد آزاد است ن... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ نمیترســـم از کســـی ولی میترســـم ازخــــدا میترســـم از کسـی کـه نمیتــرســد از خـــدا ! ض.. 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ضربتی زد ضربتی زدم ،ماندیم هر دو در این خیال که یر به یر شده است ، هر آنچه بینمان بود ب.. 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران کز ابر ناله خیزد روز وداع یاران م... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ مرغی نهاد روی بباغی ز خرمنی ناگاه دید دانهی لعلی به روزنی ک... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ کشته ی چاه زنخدان توام کز هر طرف صد هزارش گردن جان زیر طوق غبغبست ش... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ شو روز بفکر آب و دانه هنگام شب، آرمیدن آموز س.. 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ساقیا برخیز و در ده جام را خاک بر سر کن غم ایام را غ... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه رنگ تنعم پذیرد آزاد است خ.. 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خوش تر آن باشد كه سر دلبران گفته آيد در حديث ديگران ب... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ باد بهار مى وزد از گلستان شاه وز ژاله باده در قدح لاله مى رود ر... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ رفت در ظلمت شب آن شب و شبهاي دگر هم نگرفتي دگر از عاشق آزرده خبر هم نكني دگر از آن كوچه گذر هم بي تو اما به چه حالي من از آن كوچه گذشتم ل... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ لطیفه ایست نهانی که عشق ازو خیزد که نام او نه لب لعل و خط زنگاریست ک... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ کهن شود همه کس را به روزگار ارادت گر مرا که همان عشق اولست و زیادت ع... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ عالم از ناله ی عشاق مبادا خالی که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد گ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده