sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ یاری به دست کن که به امید راحتش واجب کند که صبر کنی بر جراحتش م.. 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ مست خراب يابد هر لحظه در خرابات گنجي كه آن نيابد صد پير در مناجات پ... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ پری نهفته رخ و دیو در کرشمه ی حسن بسوخت دیده ز حیرت که این چه بوالعجبیست م... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ما عاشق و رند و مست عالم سوزیم با ما منشیـــن اگر نه بدنام شوی ش.... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ شب ظلمت و بیابان به کجا توان رسیدن مگر آنکه شمع رویت به رهم چراغ دارد س... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سخنی که با تو دارم به نسیمِ صبح گفتم دگری نمی شناسد تو ببر که آشنایی ی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ یک دم گمان مبر ز خیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم ب... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ بعد از بهارها و خزان ها تو بوده ای ای میوۀ بهشتی!از این باغ حاصلم ل 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ لوحش الله از قد و بالای آن سرو سهی زان که همتایش به زیر گنبد دوار نیست و.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ واعظان كاين جلوه در محراب و منبر ميكنند چون به خلوت ميروند آن كار ديگر مي كنند ش... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ شاهد ما را نه هر چشمی چنان بیند که هست صنع را آیینهای باید که بر وی زنگ نیست 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش ک... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ کنار من که قدم میزنی هوا خوب است پر از پریدنم و جای زخمها خوب است پ 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ پری نهفته رخ و دیو در کرشمه حسن بسوخت دیده ز حیرت که این چه بوالعجبیست د... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ دارم نگاه می کنم و حرص می خورم امشب قشنگ تر شده ای - بیشتر نشو موضوع را عوض بکنیم از خودت بگو - به به مبارک است :دل خوش - لباس نو هی پا به پا نکن که بگویم سفر به خیر مجبور که نیستی بمانی ... ولی نرو "پ" 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ پیران سخن ز تجربه گویند گفتمت هان ای پسر که پیر شوی پند گوش کن ب.... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ برای بدرقه در بی ترانهءسفرت بهار سر زد و باران گرفت پشت سرت "ش" 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ شکر آنرا که دگر باز رسیدی ببهار بیخ نیکی بنشان و ره تحقیق بجوی ر.... 5 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ روز هجران و شب فرقت یار آخر شد زدم این فال و گذشت اختر و کار آخر شد ک 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ کشته ی چاه زنخدان توام کز هر طرف صد هزارش گردن جان زیر طوق غبغبست ش... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده