bar☻☻n 5895 ارسال شده در 20 دی، 2013 [h=2][/h] یه نکته ی کوچیک و پرکاربرد دیگه برای امشب... درد دل/ درد و دل : ما دردی را که در دل داریم، با دوستی در میان می گذاریم. دوستای من به کرّات شنیدیم که به جای ترکیب درست دردِ دل گفته می شه درد و دل. این واو بین دو کلمه اضافه ست. پس همگی با هم بگیم؟ درد دل... حالا سبب چیست؟ :؟: «درد دل» از نظر دستوری، اضافه تخصیصی محسوب می شه؛ یعنی دردی که در دل داریم و مخصوص دل است. بنابراین دو کلمه با یک کسره به هم اضافه می شن. از این بابت: عبارت «درد دل کردن» درسته نه «درد و دل کردن» 21
masi eng 47044 ارسال شده در 20 دی، 2013 خوب میگن. دردودل دیگه// دردو دل یه کلمه صمیمانشه... درد دل.. میشه یه مریضی... یه بیماری.. یعنی دل درد... اوف.. قاطی شد.. چی شد... 6
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 20 دی، 2013 مگه کسی ام میگه دردودل؟ بــــله گندم طلایی. حالا از اینجا به بعد به صحبت اطرافیانت دقت کن، بیشتر از لفظ درد دل، درد و دل رو می شنوی. خوب میگن. دردودل دیگه// دردو دل یه کلمه صمیمانشه... درد دل.. میشه یه مریضی... یه بیماری.. یعنی دل درد... اوف.. قاطی شد.. چی شد... ممنون از واکاوی درد دل! یک 0 گنده توی دفتر سام عزیز برات ثبت شد! :persiana__hahaha: 7
masi eng 47044 ارسال شده در 20 دی، 2013 ممنون از واکاوی درد دل! یک 0 گنده توی دفتر سام عزیز برات ثبت شد! :persiana__hahaha:چرااونوقت صفر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 20 دی، 2013 چرااونوقت صفر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای تشریح درد و دلی که گفتی دیگه. :بدجنس: ممنون از شرکتتون. 5
masi eng 47044 ارسال شده در 20 دی، 2013 برای تشریح درد و دلی که گفتی دیگه. :بدجنس: ممنون از شرکتتون. خواهش میکنم...مگه شما شرکت منو میشناسید؟ 5
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 20 دی، 2013 خواهش میکنم...مگه شما شرکت منو میشناسید؟ نکته ی ضخیمی بود! :persiana__hahaha:نه دیگه. پس ممنون از مشارکت شما و شرکت بقیه.:th_scratchhead: 5
masi eng 47044 ارسال شده در 20 دی، 2013 نکته ی ضخیمی بود! :persiana__hahaha:نه دیگه. پس ممنون از مشارکت شما و شرکت بقیه.:th_scratchhead: مگه شرکت تعاونی منو میشناسید.. و شرکا رو؟ 4
manjari 2934 ارسال شده در 20 دی، 2013 درد دل/ درد و دل : ما دردی را که در دل داریم، با دوستی در میان می گذاریم. دوستای من به کرّات شنیدیم که به جای ترکیب درست دردِ دل گفته می شه درد و دل. این واو بین دو کلمه اضافه ست. پس همگی با هم بگیم؟ [ATTACH=CONFIG]14632[/ATTACH] درد دل... حالا سبب چیست؟ :؟: «درد دل» از نظر دستوری، اضافه تخصیصی محسوب می شه؛ یعنی دردی که در دل داریم و مخصوص دل است. بنابراین دو کلمه با یک کسره به هم اضافه می شن. از این بابت: عبارت «درد دل کردن» درسته نه «درد و دل کردن» اعتراف منم میگم یا میگفتم دردودل، آخه مثل نان و نون خانه خونه لفظ عامیانه اینطوری شد که بد جا افتاده تغییر سخت، من تلاش کردم ه اضافه رو بردارم حالا درد دل !!!! از درد دل خوشم نیومده :icon_razz: 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 21 دی، 2013 خیلی جالب به ادم از خیلی چیزا به سادگی میگذره ممنون از دعوتت 3
سـارا 20071 ارسال شده در 21 دی، 2013 نکاتی که بهشون می پردازی خیلی خوبن. اگه می شه یه تاپیکی هم در مورد به کار بردن صحیح علامت جمع ( ها ) بزن.مثلا مدارک ها :icon_pf (34): خیلی وقته می خواستم بهت پیشنهاد بدم یادم رفت 2
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 از همه ی دوستای پر لطف و با توجّهم ممنونم. اونایی که گریه کردن :بدجنس:، تشویق کردن، تشکر کردن:62izy85:، خوندن و رفتن و قراره که درست بگن ازین به بعد... از همه ی همه ی همه ممنونم برای این چشم رنجه های گرانبها.:hapydancsmil:درد دلتون کم باد... نکاتی که بهشون می پردازی خیلی خوبن. اگه می شه یه تاپیکی هم در مورد به کار بردن صحیح علامت جمع ( ها ) بزن.مثلا مدارک ها :icon_pf (34):خیلی وقته می خواستم بهت پیشنهاد بدم یادم رفت چشـــــــم، خیلی هم خوب ساراجان. چندتا تاپیک سفارشی هست که قولشون رو دادم. به امید خدا یکی یکی از پس تأخیرها روینمایی خواهند شد.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
ارسال های توصیه شده