bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ [h=2][/h] یه نکته ی کوچیک و پرکاربرد دیگه برای امشب... درد دل/ درد و دل : ما دردی را که در دل داریم، با دوستی در میان می گذاریم. دوستای من به کرّات شنیدیم که به جای ترکیب درست دردِ دل گفته می شه درد و دل. این واو بین دو کلمه اضافه ست. پس همگی با هم بگیم؟ درد دل... حالا سبب چیست؟ :؟: «درد دل» از نظر دستوری، اضافه تخصیصی محسوب می شه؛ یعنی دردی که در دل داریم و مخصوص دل است. بنابراین دو کلمه با یک کسره به هم اضافه می شن. از این بابت: عبارت «درد دل کردن» درسته نه «درد و دل کردن» 21 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خوب میگن. دردودل دیگه// دردو دل یه کلمه صمیمانشه... درد دل.. میشه یه مریضی... یه بیماری.. یعنی دل درد... اوف.. قاطی شد.. چی شد... 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ مگه کسی ام میگه دردودل؟ بــــله گندم طلایی. حالا از اینجا به بعد به صحبت اطرافیانت دقت کن، بیشتر از لفظ درد دل، درد و دل رو می شنوی. خوب میگن. دردودل دیگه// دردو دل یه کلمه صمیمانشه... درد دل.. میشه یه مریضی... یه بیماری.. یعنی دل درد... اوف.. قاطی شد.. چی شد... ممنون از واکاوی درد دل! یک 0 گنده توی دفتر سام عزیز برات ثبت شد! :persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ ممنون از واکاوی درد دل! یک 0 گنده توی دفتر سام عزیز برات ثبت شد! :persiana__hahaha:چرااونوقت صفر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ چرااونوقت صفر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای تشریح درد و دلی که گفتی دیگه. :بدجنس: ممنون از شرکتتون. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ برای تشریح درد و دلی که گفتی دیگه. :بدجنس: ممنون از شرکتتون. خواهش میکنم...مگه شما شرکت منو میشناسید؟ 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خواهش میکنم...مگه شما شرکت منو میشناسید؟ نکته ی ضخیمی بود! :persiana__hahaha:نه دیگه. پس ممنون از مشارکت شما و شرکت بقیه.:th_scratchhead: 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ نکته ی ضخیمی بود! :persiana__hahaha:نه دیگه. پس ممنون از مشارکت شما و شرکت بقیه.:th_scratchhead: مگه شرکت تعاونی منو میشناسید.. و شرکا رو؟ 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ درد دل/ درد و دل : ما دردی را که در دل داریم، با دوستی در میان می گذاریم. دوستای من به کرّات شنیدیم که به جای ترکیب درست دردِ دل گفته می شه درد و دل. این واو بین دو کلمه اضافه ست. پس همگی با هم بگیم؟ [ATTACH=CONFIG]14632[/ATTACH] درد دل... حالا سبب چیست؟ :؟: «درد دل» از نظر دستوری، اضافه تخصیصی محسوب می شه؛ یعنی دردی که در دل داریم و مخصوص دل است. بنابراین دو کلمه با یک کسره به هم اضافه می شن. از این بابت: عبارت «درد دل کردن» درسته نه «درد و دل کردن» اعتراف منم میگم یا میگفتم دردودل، آخه مثل نان و نون خانه خونه لفظ عامیانه اینطوری شد که بد جا افتاده تغییر سخت، من تلاش کردم ه اضافه رو بردارم حالا درد دل !!!! از درد دل خوشم نیومده :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خیلی جالب به ادم از خیلی چیزا به سادگی میگذره ممنون از دعوتت 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ نکاتی که بهشون می پردازی خیلی خوبن. اگه می شه یه تاپیکی هم در مورد به کار بردن صحیح علامت جمع ( ها ) بزن.مثلا مدارک ها :icon_pf (34): خیلی وقته می خواستم بهت پیشنهاد بدم یادم رفت 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ منم خیلی درد دل دارم اصن یه وضی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ از همه ی دوستای پر لطف و با توجّهم ممنونم. اونایی که گریه کردن :بدجنس:، تشویق کردن، تشکر کردن:62izy85:، خوندن و رفتن و قراره که درست بگن ازین به بعد... از همه ی همه ی همه ممنونم برای این چشم رنجه های گرانبها.:hapydancsmil:درد دلتون کم باد... نکاتی که بهشون می پردازی خیلی خوبن. اگه می شه یه تاپیکی هم در مورد به کار بردن صحیح علامت جمع ( ها ) بزن.مثلا مدارک ها :icon_pf (34):خیلی وقته می خواستم بهت پیشنهاد بدم یادم رفت چشـــــــم، خیلی هم خوب ساراجان. چندتا تاپیک سفارشی هست که قولشون رو دادم. به امید خدا یکی یکی از پس تأخیرها روینمایی خواهند شد.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده