z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ ممنون از رایتون....میتونید بگید به کدوم عکس میخوای رای بدید تا من بهش اضافه کنمچون موضوع کلی هست برای نـــــور ، گفتیم هم نور طبیعی قبول هست هم نور مصنوعی من یادم رفت عکاسم رو بزارم 3 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ درودی دیگر به شما دوستان نظرسنجیمسابقه عکس سری بیست و یک رو با 4 شرکت کننده آغاز میکنیم قبل از اون بسیار سپاسگزارم از دوستانی که شرکت کردند موضوع مسابقه نور در معماری بود جوایز مسابقه : نفر اول:150 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 100 امتیاز نظرسنجی چند گانه خواهد بود پس طبق موضوع ،به زیباترین عکس ها میتونید رای بدید نظرسنجی تا هفتهدیگه خواهد بود و اما عکس های دوستان عکس شماره 1 ساختمانdivan اربیل کردستان عراق عکس شماره 2 گنبد سلطانیه عکس شماره 3 مسجد شیخ لطف الله عکس شماره 4 دروازه قرآن یه کاری کن واسم من یادم رفت برات بفرستم عکی من مربوط به هشت بهشت اصفهان هست که چند وقت پیش رفتم.اعصابم خورد شد که یادم رفت تقصیر این اینترنت لعنتی هست که هر وقت اومدم بفرستم قطع بود :w821::w74: 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ یه کاری کن واسم من یادم رفت برات بفرستم عکی من مربوط به هشت بهشت اصفهان هست که چند وقت پیش رفتم.اعصابم خورد شد که یادم رفت تقصیر این اینترنت لعنتی هست که هر وقت اومدم بفرستم قطع بود :w821::w74: ایشالا دفعه بعدی دوستم... خود زنی نکن 4 لینک به دیدگاه
nika2 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ منم با اجازه همه بچه های معماری رای دادم.. 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ ااااااااااااااااپپپپپپپپپپپپپپپپ 2 لینک به دیدگاه
z*m 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ عکسا رو حتما باید خودمون بگیریم..یا از نت هم میشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ عکسا رو حتما باید خودمون بگیریم..یا از نت هم میشه؟؟؟ بله دوست من...باید خودتون گرفته باشید 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ خـــــــــــــــــــــــــــــــــوب:gnugghender: و آمـــا اعلام نتایج.....بخش شیرینِ مسابقات.....عاشقِ این بخشم من قبلش بسیار سپاسگزارم از دوستانی که توو مسابقه شرکت کردن نفر اول عکس شماره 3 مربوط به Mina Yousefi عزیززززززززز هست که 100 امتیاز به همراه عکاس برتر رو برد...تبریک میگم مینا جوون مرسی که شرکت کردی عزیززم نفر دوم عکس شماره 2 متعلق به Zahra22 عزیز هست که 50 امتیاز بهش تعلق میگیره ...مرسی زهرا جونمممم که شرکت کردییی عکس شماره 1 مربوط به Naser afsharpour عزیز بود..مرسی که شرکت کردید و عکس شماره 4 هم مربوط به raz-raz عزیز بود....از شما هم ممنونم که شرکت کردید این عکس هم متعلق به mvakili عزیز هست که به مسابقه نرسیدن اما گفتم خارج از مسابقه بزارم تا دوستان هم مشاهده کنن ممنون از کسایی که توو نظر سنجی شرکت کردند تا مسابقه بعدیییییی 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ به مینای عزیز تبریک میگم و از همه دوستانی هم که شرکت کردن تشکر میکنم یک تشکر ویژه هم از مینا خانوم گل بابت برگزاری مسابقه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده