Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما دنبال مهندس کامپیوتری می گردیم که بتواند مسائل سخت را حل کند. با این شماره ها با ما تماس بگیرید … اما مسئله اینجاست که طراح دقیق این تبلیغ شماره ای نگذاشته است. اگر شما می توانید مسائل را حل کنید پس حتما می توانید این معادله کوچک را حل کنید. طراح در ناخودآگاه ذهنتان فریاد می زند اگر نمی توانی این مسئله را حل کنی و شماره را به دست بیاوری پس لطفا مزاحم نشو! 18 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما دنبال مهندس کامپیوتری می گردیم که بتواند مسائل سخت را حل کند. با این شماره ها با ما تماس بگیرید … اما مسئله اینجاست که طراح دقیق این تبلیغ شماره ای نگذاشته است. اگر شما می توانید مسائل را حل کنید پس حتما می توانید این معادله کوچک را حل کنید. طراح در ناخودآگاه ذهنتان فریاد می زند اگر نمی توانی این مسئله را حل کنی و شماره را به دست بیاوری پس لطفا مزاحم نشو! پس من الان شماره رو بگم استخدامم؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما دنبال مهندس کامپیوتری می گردیم که بتواند مسائل سخت را حل کند. با این شماره ها با ما تماس بگیرید … اما مسئله اینجاست که طراح دقیق این تبلیغ شماره ای نگذاشته است. اگر شما می توانید مسائل را حل کنید پس حتما می توانید این معادله کوچک را حل کنید. طراح در ناخودآگاه ذهنتان فریاد می زند اگر نمی توانی این مسئله را حل کنی و شماره را به دست بیاوری پس لطفا مزاحم نشو! چه آگهی توپیه این مثله حکایت سریال فرار زندان شده! :persiana__hahaha: پس من الان شماره رو بگم استخدامم؟ چطوری حلش کردی تو؟!! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس من الان شماره رو بگم استخدامم؟ آره استخدامی فقط چطوری حلش کردی ؟ لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب جوابش اینه که ان کسی که استخدام شده پارتی داشته و اگهی صرفا جهت اطلاع است و برای اینکه مزاحمت پیدا نشه شماره نگذاشتند لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب شماره چنده؟ من نتونستم پیداش کنم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده