seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ آقا شوخی:wavesmile: :persiana__hahaha::2i1d1co: :ws28::ws28:.............وای مردم از خنده...........:ws28::ws28::ws28::ws28:.........خوب یعنی خواستنی شده دیگه........:ws28::ws28: خیلی خوووووووووووب بود.......... :ws28: وای خداااااا منم 4 ساعته دارم میخونمش میگم درست نوشته که ایرادش چیه! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ :ws28: وای خداااااا منم 4 ساعته دارم میخونمش میگم درست نوشته که ایرادش چیه! ای خدااااااااااااا...:ws28:....دیدی مهندس........:ws28:......خیلی خوب بود.........:ws28:........مفهوم و بهم ریختم........ .هنوزم دارم میخندم..........:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ با اجازه ما هم وارد این تاپیک میشویم: من که گفتم همشون بدند اصلابرنامه خوب وجودنداره توی این تلوزیون چراسنگ بادهست نه اونم چیزداره آهان سرندیپیتی نه اونم بده.آهان فوتبالیستها نه اونم عموهه :ubhuekdv133q83a7yy7اگرموضوع درباره این فیلمهای ترکیه ی باشه یاکره ای یاسوریه ای بازم بااجازه میگم بده. بله چشمه رابایدشست ولی بهترنیست بااشک شادی واروی خنده شست تاگریه وغم ومصیبت . آخرمن میگم خوب نیست نه خودش که نمی خوام اسمشوبیارم نه برنامش نه زمانش اصلاشبکش خوب نیست غیرازفوتبالش ونودش روحرف من کسی حرف نزنه :w13:خودمومیزنما 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ وای مهنازی :))) فک کن توی مدرسه اگر سر زنگ املا نمره ت می شد 10 دیگه کارناوال خنده راه می نداختی! آرووووم باش دخترممم خخخخ نذار برم پستاتو بگردم :بدجنننس::persiana__hahaha: شما هم گل کاشتی آقای مهدی سپاااس علی گل :w66: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده