bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ سلام به گلای نواندیشانی:wavesmile: من اومدم با یه تاپیک خوشمزه...:xbex7jmjnhtbacgrr3x فکر کردم یه جایی رو برای تفریح داشته باشیم تا با چاشنی طنز غلط املایی هامونو یادآور بشیم و به شکل یه سرگرمی با لبخندمون اصلاحشون کنیم! :flowerysmile: امید که لحظه های شاد و گرمی رو به هم هدیه کنیم. فقط اینا رو یادتون نره دوستای من... *با نقل قول از نوشته ی اصلی، اونو به این تاپیک بیاریم. *شوخی ها دوستانه باشن تا دلخوری ایجاد نکنیم. *فقط غلط املایی های موجود در تاپیک های انجمن مشمول این تاپیک هستن. پس از پروفایل یا پیغام های خصوصی نقل قول نگیرید. ______ این قسمت بعداً حذف خواهد شد. دوستان لازم به توضیحه که عرض کنم هدف از ایجاد این کنج دوستانه دقت به املامون هست و رفع اشکالات با طنز و شوخی؛ و خلاصه جوّ دوستانه ای رو می خوایم با هم داشته باشیم؛ بدون دلخوری ها.:w42: مختص به من یا شخص خاصی نیست؛ هر کس هر جایی غلط املایی دوستانش رو می بینه می تونه توی این تاپیک باهاش شوخی کنه و دور هم رفعش کنیم! حتی خود من هم این روزا غلط املایی هایی دارم باورنکردنـــــــی.:icon_pf (34): بیابید و بنگارید که گل خواهیم کاشت! 32 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ من که متمعنم حیچ وقت تو نوشته هام قلت املایی نداشتم ....که کسی بخواد صوتی بگیره .... 13 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ من که متمعنم حیچ وقت تو نوشته هام قلت املایی نداشتم ....که کسی بخواد صوتی بگیره .... 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ سلام طرح جالبیه.. مرسی... خوشم اومد. پس من زیاد سوتی میدم. چون سریع تایپ میکنم... اشتباه هم زیاد دارم... مرسی عزیزم... هم از مطلب جالبت.. و هم از دعوتتون... 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ lk rgx: lk من قلت املایی ندارم به قول آقای رفسنجانی فقت گاهی ثوطی میدم و کیبورد رو تغییر نداده مینویثم و حثشو ندارم پاکش کنم:| چی چی گفتم من:| 9 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ بله معلوم میشه. فعلاً که راکده و همه هوای همو دارن. 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ من که محض رضای خدا آرزوم بوده بعضی چیزا رو درست بنویسم مثلا اومده بود رو همیشه مینویسم:وامده بود یا رو :ور این حروف خ ح ج چ رو بجای هم بکار میبرم 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ چون اگر تلاق بگیره.ابرویش در یک جامعه سنتی میره. من از یه جایی کپی کردم ولی چون نمیدونستم ایشون راضی هستن یا نه با اسمش نقل قول نگرفتم 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ من از یه جایی کپی کردم ولی چون نمیدونستم ایشون راضی هستن یا نه با اسمش نقل قول نگرفتم به به!:persiana__hahaha: بالاخره چراغ تاپیک روشن شد. ممنون mishi خط شکن.:icon_pf (19): 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ هوراااا هییییی:icon_pf (19): طعمه ی جدید آوردممم!:hapydancsmil: دقیقاً 50-50:w02:نه شرقی نه غری.... 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ هوراااا هییییی:icon_pf (19): طعمه ی جدید آوردممم!:hapydancsmil: آفرین آفرین... منظورم "غربی" بود...تاریک بود ندیدم اشتباه نوشتم... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ آفرین آفرین...منظورم "غربی" بود...تاریک بود ندیدم اشتباه نوشتم... عیبی نداره من چراغو برات روشن کردم! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ الان فکر نمیکنم غلط املایی داشته باشم... ولی ابتدایی که بودم همیشه کبریت رو مینوشتم کربیت تاکسی رو هم مینوشتم تاسکی... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ ,واقعا.....................مالبت مثل همیشه نمره بیست رو داره.. واقعا ازتون باید تقیر و شکر ویژه بشه... منونم ازت.. ترجمه می خواد اصلاً دوست جان!:persiana__hahaha::th_running1: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ از دست تو بارون:icon_pf (34): امروز کلاس جاده سازی داشتم بعد استاد داشت جزوه میگفت که توش گفت تصفیه آب منم یاد تاپیک تسویه و تصفیه ت افتادم بعد به جای تصفیه نوشتم تصویه 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ از دست تو بارون:icon_pf (34):امروز کلاس جاده سازی داشتم بعد استاد داشت جزوه میگفت که توش گفت تصفیه آب منم یاد تاپیک تسویه و تصفیه ت افتادم بعد به جای تصفیه نوشتم تصویه :persiana__hahaha:مشکل شد سه تا!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ هی وای من چند روز پیش استاد داشت درس میداد بعد یه کلمه گفت منم نوشتم بعد دیدم بچه ها هی میگن چــــــــی استاد چی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم گفتم بهره مندی بابا بهره مندی قیاف استاد و بچه ها استاد گفت بهره مندی نه گفتم پهنه بندی نه بهره مندی قیافه من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ آقا شوخی:wavesmile: زیبایی خواستی ب اون محیطهای مخروبه داده :persiana__hahaha::2i1d1co: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ آقا شوخی:wavesmile: :persiana__hahaha::2i1d1co: :ws28::ws28:.............وای مردم از خنده...........:ws28::ws28: :ws28::ws28:.........خوب یعنی خواستنی شده دیگه........:ws28::ws28: خیلی خوووووووووووب بود.......... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خدایی فکر نمیکردم.....امتحاناتم منو ب اینجا بکشونن ک رو لغات تمرکز نداشته باشم....... ....اصلا همش بخاطره این اشتباه دلم برا این صفحه تنگ میشه......:ws28:.....میام میبینم.....روحم شاد میشه از بس میخندم.......:ws28:......اصلا مفهوم و املا رو باهم بهم ریختم.......:ws28: مرسی دوستم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده