YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مورينيو ،مسي و برزيل انتخابشدند شماره يکهاي دنياي فوتبال .... :icon_gol: جام جم آنلاين: انجمن بين المللي مطبوعات ورزشي (ايپز) ، خوزه مورينيو ، ليونل مسي و تيم ملي فوتبال برزيل را به عنوان شماره يک هاي حال حاضر دنياي فوتبال انتخاب کرد. به گزارش ايرنا، اين انجمن پس از انجام يک نظرسنجي از 200 روزنامه نگار 96 کشور جهان در جريان هفتاد و سومين کنگره خود که در آنتالياي ترکيه برگزار شد، به اين نتايج دست يافت. بر اساس اين نظرسنجي مورينيو سرمربي پرتغالي تيم اينترميلان ايتاليا با کسب 36 درصد آرا اول شد و فرگوسن با 20 درصد، هيدينک با 13/3 درصد، کاپلو با 9/3 درصد، ليپي با 8 درصد، دونگا با 6/7 درصد، بيلسا با 4 درصد و لوييس فان گال با 2/7 درصد آرا به ترتيب در مکان هاي بعدي قرار گرفتند. به اعتقاد شرکت کنندگان در اين نظرسنجي، مورينيو روابط عمومي قوي دارد و مي داند چطور جلب توجه کند، حتي وقتي عصباني و ساکت است. او در مورد نوع لباس هايش هم دقت مي کند. نظر همه را به خود جلب مي کند چه هنگامي که مورد لطف واقع مي شود و چه زماني که مورد نفرت قرار مي گيرد. "جياني مرلو" ايپز در اين باره گفت: من کمتر درباره فوتبال مي نويسم و بيشتر خودم را با صحبت با ليپي و کاپلو سرگرم مي کنم چون هميشه چيزهايي براي آموختن دارد اما، بايد اعتراف کنم که دوست دارم فرصتي براي گفت و گو با مورينيو پيدا کنم چون او افکار شاد و سرزنده اي دارد. انتخاب او به عنوان مربي شماره يک جهان از سوي همکارانم تصادفي نيست. در نظرسنجي ايپز "ليونل مسي" نيز با کسب 43 درصد آرا به عنوان بهترين گلزن حاضر مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي انتخاب شد و روني با 9/14 درصد، کاکا با 2/9 درصد، فابيانو با 1/8 درصد، تورس با 9/6 درصد، رونالدو و ويا با 8/5 درصد، دروگبا با 6/4 درصد و کلوزه با 2/1 درصد بعد از وي قرار گرفتند. تيم ملي فوتبال برزيل هم با کسب 3/28 درصد آرا به عنوان مدعي نخست قهرماني در جام جهاني 2010 شناخته شد و تيم هاي آرژانتين با 9/23 درصد، اسپانيا با 6/19 درصد، انگليس با 9/10 درصد، ايتاليا و آلمان با 5/6 درصد و هلند با 4/4 درصد، در رده هاي بعدي ايستادند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده