Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 نمی دونم چرا آقایون خودشونو از این مسائل کنار می کشن!! چون خانم ها بهتر از پسش برمیان خود شما هم یکی از داوطلبین هستی من کی قبول کردم؟باوشه.آقا مهدی هم تو مسابقه راه نمیدیم ممنونم تو مسابقه هستن دوستان دیگه ای که جای من شرکت می کنند 7
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 دی، 2013 چون خانم ها بهتر از پسش برمیان ممنونم تو مسابقه هستن دوستان دیگه ای که جای من شرکت می کنند خوب البته. اما آشپزی مردها هم دست کمی از خانما نداره هااااا.بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن 7
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 خوب البته. اما آشپزی مردها هم دست کمی از خانما نداره هااااا.بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن بله در این شکی نیست بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن اما این افتخار بزرگ نصیب شما و کسانی شده که اعلام آمادگی کردن ! و این مسابقه هم جز کارهای ظریف و هنری محسوب میشه و خانم ها استاد تو اینجور کارها هستن ! ما آقایون هم نتیجه مسابقه رو خواهیم دید موفق باشید 7
pari.v 10304 ارسال شده در 18 دی، 2013 چون خانم ها بهتر از پسش برمیان خود شما هم یکی از داوطلبین هستی ممنونم تو مسابقه هستن دوستان دیگه ای که جای من شرکت می کنند ما قبولتون داریم، خوشحال میشیم شرکت کنین 6
pari.v 10304 ارسال شده در 18 دی، 2013 بله در این شکی نیست بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن اما این افتخار بزرگ نصیب شما و کسانی شده که اعلام آمادگی کردن ! و این مسابقه هم جز کارهای ظریف و هنری محسوب میشه و خانم ها استاد تو اینجور کارها هستن ! ما آقایون هم نتیجه مسابقه رو خواهیم دید موفق باشید حالا شاید بعضی از آقایون بخوان شرکت کنن ! 6
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 ما قبولتون داریم، خوشحال میشیم شرکت کنین مرسی لطف دارید اما من شرکت نمی کنم! دوستان دیگه ای شرکت می کنند !! حالا شاید بعضی از آقایون بخوان شرکت کنن ! خب اون بعضی آقایون هم اعلام آمادگی کنند و شرکت کنند 6
ژارسین 4579 ارسال شده در 18 دی، 2013 پختن غذا که مهم نیست چون اینجا فقط باید سعی کنی غذا نسوزه مزه مهم نیست مساله اینجاست که این غذاها غذای ملی این کشوراست که باهاش پرچم درست کردند غذای ملی ایران چیه؟ حتما آبگوشت:icon_pf (34): 8
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 دی، 2013 خوب البته. اما آشپزی مردها هم دست کمی از خانما نداره هااااا.بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن خوشم میاد خودتونم اعتراف میکنین!!!! 7
ژارسین 4579 ارسال شده در 18 دی، 2013 خوشم میاد خودتونم اعتراف میکنین!!!! مردا تو همه کارا بهترینند شکی نیست مشکل تنبلی اوناست 6
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 پختن غذا که مهم نیست چون اینجا فقط باید سعی کنی غذا نسوزه مزه مهم نیست مساله اینجاست که این غذاها غذای ملی این کشوراست که باهاش پرچم درست کردند غذای ملی ایران چیه؟ حتما آبگوشت:icon_pf (34): آفرین ژارسین به نکته خیلی خوبی اشاره کردی موادغذایی ملی کشورشون هست پرچم درست کردن آبگوشت 5
pari.v 10304 ارسال شده در 18 دی، 2013 آفرین ژارسین به نکته خیلی خوبی اشاره کردیموادغذایی ملی کشورشون هست پرچم درست کردن آبگوشت با آبگوشتم میشه پرچم درست کرد :دی آبگوشت مرزه، حلیم و شله مَشَدی 6
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 با آبگوشتم میشه پرچم درست کرد :دیآبگوشت مرزه، حلیم و شوله مَشَدی آورین آورین خب شما زحمت اینو بکشید دیدید خانم بهتر از پس کارهای هنر بر میان منتها کار اون شخصی که این هنر رو بخوره به بیمارستان کشیده میشه 6
ژارسین 4579 ارسال شده در 18 دی، 2013 با آبگوشتم میشه پرچم درست کرد :دیآبگوشت مرزه، حلیم و شوله مَشَدی :icon_pf (34): 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 دی، 2013 مردا تو همه کارا بهترینند شکی نیست مشکل تنبلی اوناست شما خانوما اصن به چه دردی میخورین عاخه!!!!!!! 6
ژارسین 4579 ارسال شده در 18 دی، 2013 شما خانوما اصن به چه دردی میخورین عاخه!!!!!!! به درد اینکه بفهمیم تو اصفان چه خبره بعد این متن رو نشون بدیم به اون خبره 4
pari.v 10304 ارسال شده در 18 دی، 2013 شما خانوما اصن به چه دردی میخورین عاخه!!!!!!! اذیت کردن شما عاغایون 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 دی، 2013 خوشم میاد خودتونم اعتراف میکنین!!!! حالا منظورم با شما نبود.با بهترین آشپزای دنیا بود 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 دی، 2013 پختن غذا که مهم نیست چون اینجا فقط باید سعی کنی غذا نسوزه مزه مهم نیست مساله اینجاست که این غذاها غذای ملی این کشوراست که باهاش پرچم درست کردند غذای ملی ایران چیه؟ حتما آبگوشت:icon_pf (34): همشون هم غذا نیستاااااا مثلا پرچم ویتنام اونا میوه هستن.غذا نیستن 7
ارسال های توصیه شده