Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ نمی دونم چرا آقایون خودشونو از این مسائل کنار می کشن!! چون خانم ها بهتر از پسش برمیان خود شما هم یکی از داوطلبین هستی من کی قبول کردم؟باوشه.آقا مهدی هم تو مسابقه راه نمیدیم ممنونم تو مسابقه هستن دوستان دیگه ای که جای من شرکت می کنند 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ چون خانم ها بهتر از پسش برمیان ممنونم تو مسابقه هستن دوستان دیگه ای که جای من شرکت می کنند خوب البته. اما آشپزی مردها هم دست کمی از خانما نداره هااااا.بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ خوب البته. اما آشپزی مردها هم دست کمی از خانما نداره هااااا.بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن بله در این شکی نیست بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن اما این افتخار بزرگ نصیب شما و کسانی شده که اعلام آمادگی کردن ! و این مسابقه هم جز کارهای ظریف و هنری محسوب میشه و خانم ها استاد تو اینجور کارها هستن ! ما آقایون هم نتیجه مسابقه رو خواهیم دید موفق باشید 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ چون خانم ها بهتر از پسش برمیان خود شما هم یکی از داوطلبین هستی ممنونم تو مسابقه هستن دوستان دیگه ای که جای من شرکت می کنند ما قبولتون داریم، خوشحال میشیم شرکت کنین 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ بله در این شکی نیست بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن اما این افتخار بزرگ نصیب شما و کسانی شده که اعلام آمادگی کردن ! و این مسابقه هم جز کارهای ظریف و هنری محسوب میشه و خانم ها استاد تو اینجور کارها هستن ! ما آقایون هم نتیجه مسابقه رو خواهیم دید موفق باشید حالا شاید بعضی از آقایون بخوان شرکت کنن ! 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ ما قبولتون داریم، خوشحال میشیم شرکت کنین مرسی لطف دارید اما من شرکت نمی کنم! دوستان دیگه ای شرکت می کنند !! حالا شاید بعضی از آقایون بخوان شرکت کنن ! خب اون بعضی آقایون هم اعلام آمادگی کنند و شرکت کنند 6 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ پختن غذا که مهم نیست چون اینجا فقط باید سعی کنی غذا نسوزه مزه مهم نیست مساله اینجاست که این غذاها غذای ملی این کشوراست که باهاش پرچم درست کردند غذای ملی ایران چیه؟ حتما آبگوشت:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ خوب البته. اما آشپزی مردها هم دست کمی از خانما نداره هااااا.بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن خوشم میاد خودتونم اعتراف میکنین!!!! 7 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ خوشم میاد خودتونم اعتراف میکنین!!!! مردا تو همه کارا بهترینند شکی نیست مشکل تنبلی اوناست 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ پختن غذا که مهم نیست چون اینجا فقط باید سعی کنی غذا نسوزه مزه مهم نیست مساله اینجاست که این غذاها غذای ملی این کشوراست که باهاش پرچم درست کردند غذای ملی ایران چیه؟ حتما آبگوشت:icon_pf (34): آفرین ژارسین به نکته خیلی خوبی اشاره کردی موادغذایی ملی کشورشون هست پرچم درست کردن آبگوشت 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ آفرین ژارسین به نکته خیلی خوبی اشاره کردیموادغذایی ملی کشورشون هست پرچم درست کردن آبگوشت با آبگوشتم میشه پرچم درست کرد :دی آبگوشت مرزه، حلیم و شله مَشَدی 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ با آبگوشتم میشه پرچم درست کرد :دیآبگوشت مرزه، حلیم و شوله مَشَدی آورین آورین خب شما زحمت اینو بکشید دیدید خانم بهتر از پس کارهای هنر بر میان منتها کار اون شخصی که این هنر رو بخوره به بیمارستان کشیده میشه 6 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ با آبگوشتم میشه پرچم درست کرد :دیآبگوشت مرزه، حلیم و شوله مَشَدی :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ مردا تو همه کارا بهترینند شکی نیست مشکل تنبلی اوناست شما خانوما اصن به چه دردی میخورین عاخه!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ شما خانوما اصن به چه دردی میخورین عاخه!!!!!!! به درد اینکه بفهمیم تو اصفان چه خبره بعد این متن رو نشون بدیم به اون خبره 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ شما خانوما اصن به چه دردی میخورین عاخه!!!!!!! اذیت کردن شما عاغایون 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ خوشم میاد خودتونم اعتراف میکنین!!!! حالا منظورم با شما نبود.با بهترین آشپزای دنیا بود 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ پختن غذا که مهم نیست چون اینجا فقط باید سعی کنی غذا نسوزه مزه مهم نیست مساله اینجاست که این غذاها غذای ملی این کشوراست که باهاش پرچم درست کردند غذای ملی ایران چیه؟ حتما آبگوشت:icon_pf (34): همشون هم غذا نیستاااااا مثلا پرچم ویتنام اونا میوه هستن.غذا نیستن 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده